Gagi i ne sluti da mu je ćerka bolesna: Luna krije da ima rak grlića materice!

Autor:

Zadruga

03.03.2020

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga" na iznenađenje mnogobrojnih fanova odlučila je da se pridruži svom tati Gagiju Đoganiju, ali i bivšem dečku Marku Miljkoviću u Imaginarijumu. Iako je susret bivših ljubavnika bio buran, kao što se i očekivalo, Luna je odlučila da se ne svađa sa njim, već se priklonila svom ocu i izolovala od neprijatne situacije.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Luna i Gagi

Kako saznajemo, postoji razlog zbog čega Luna izbegava stres. Naime, Đoganijevoj je, po tvrdnjama izvora, dijagnostikovan rak grlića materice u začeću, ali ona strašnu dijagnozu nije želela da otkrije ocu po ulasku.

- Luna je bila na redovnom ginekološkom pregledu, gde je primećeno da ima promenu, zbog čega je poslata na dalje pretrage. Ona je mislila da je u pitanju cista, međutim, ispostavilo se da situacija nije nimalo naivna. Luni je dijagnostikovan rak grlića materice, ali je imala ludu sreću da je u samom začetku, te je dobila terapiju posle koje bi trebalo da sve bude u redu. Ipak, lekar joj je savetovao odmor i što manje stresa, što će biti teško u rijalitiju, u uslovima u kojima se sada nalazi - otkrio je izvor blizak Luni koji je insistirao da ostane anoniman (identitet poznat redakciji).

Anabela je savetovala Lunu da ne ulazi u rijaliti zbog stresa, ali ona je nije poslušala, tvrdi izvor

- Ona je rekla mami Anabeli, a ona joj je savetovala da ne uđe u rijaliti zbog toga. Kako se Luna već dogovorila, želela je da ispoštuje ugovor, ali je sa produkcijom dogovorila sve uslove koji su potrebni da ona bude zdravstveno zbrinuta - objašnjava izvor i otkriva da je Đoganijeva odlučila da ne kaže ocu celu istinu o svom stanju.

RepublikaFoto: youtube.com/IDJVideos.TV

- Luna se plaši da kaže Gagiju šta joj se dešava jer je on veliki emotivac i teško bi podneo da je gleda svaki dan, a da zna da je bolesna. Zbog toga je odlučila da mu kaže izmenjenu verziju koja je prihvatljivija - završava izvor Rijalitija.

Na stepen sam od raka materice, saznala sam pre nekih 20 dana. Ali ne brini se, to se leči. Na vreme sam otkrila, rekla je Đoganijeva ocu ublaženu verziju

U prilog ovim navodima govori i Lunin razgovor sa Gagijem po ulasku u Imaginarijum. Ona se njemu u kasnim večernjim satima poverila da je nedavno na lekarskoj kontroli dobila loše vesti o tome da je, kako je navela, na korak do toga da oboli od teške bolesti.

- Na stepen sam od raka materice, majke mi, užas. To sam saznala pre nekih 20 dana i od tada pijem lekove, ali to je sve od stresa. Ali ne brini se, to se leči. Na vreme sam to otkrila. Ne znam više gde je levo, gde desno. Ali jaka sam ja, prebrodiću ovo, znaš ti mene - govorila je Luna Gagiju, koji je zanemeo od šoka.

Foto: instagram.com/srbija_showbizz

Posvađala se s bivšim zbog Pešićeve

Luna Ðogani preksinoć se uselila u "Zadrugu 3", a ubrzo nakon ulaska došlo je do prve svađe između nje i Marka Miljkovića. Luna i Marko su razgovarali na krevetu, a ona je pokazala da joj smeta što se njen bivši dečko zbližio sa Jelenom Pešić.

- Dobro došla, šta da ti kažem - rekao je Marko bivšoj devojci.

- Ko se više oduševio? Marko ili tata? - upitala je Luna.

- Ja sam rekao da ćeš ući kroz oluk ako se smuvam sa nekim zato što bi ispizdela, ali ovako nema razloga. Nemoj da praviš cirkus - odgovorio je Marko, a onda je pitao Lunu šta fali njegovom druženju sa Pešićevom, te joj je tražio plišanog Vinija Pua, kojeg mu je ona dala pre "Zadruge".

- Dobro. Ostavio si to dete pre tri meseca, to više nije tvoje. Ima on svog Vinija Pua - odgovorila je nervozno Luna aludirajući na Jelenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mima

03.03.2020 11:04

Aj nemojte lupati gluposti, nije joj dijagnostikovan rak, već prekancerogene promene. Ne pravite od muve slona... I ja sam imala tu dijagnozu, jedna mala operacija i sve se rešilo. Nije bezazleno, ali nije ni rak...

Odgovori 12 0
Kjara

03.03.2020 12:50

Onda je jos gluplja nego sta sam mislila...umesto da se leci ona ide u rijaliti

Dera

03.03.2020 20:08

@Kjara - Pije neke preparate na bazi gljiva. Možda shiitake.