Za samo PAR SATI vanredno ubacivanje: Zadrugari ni ne slute koga će UGLEDATI na vratima Bele kuće i kakav ih pakao očekuje!

Autor:

Zadruga

01.03.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas u toku dana smo mogli da vidimo da se večeras u "Zadruzi", sprema regularno izbacivanje takmičara, glasanjem publike, ali i vanredno ubacivanje, kako piše na televiziji Pink.

RepublikaFoto: Promo foto

Podsetimo, zadrugari su glasanjem između Nine Babić i Nikole Orozovića, poslali Nikolu u izolaciju, ali desio se šok, kada je Ognjen Amidžić saopštio rezultat glasova publike, kada su izabrani Stefan Milošević i Milan Petković, pa će se večeras njih trojica boriti u igri za dupliranje glasova.

Nagađanja gledaoca su da će večeras u Belu kuću ući Vladimir Tomović, koji je diskvalifikovan, zbog napada na Mensura Ajdarpašića, ali kako ga non-stop zadrugari pominju, moguće je da će se upravo on vratiti da se suoči sa zadrugarima.

Takođe, Luna Đogani navodno ulazi u "Zadrugu", kako mediji nagoveštavaju, te se pominje i veliki honorar, koji će pobednica navodno uzeti za dve nedelje boravka, te i da se po pravilu, ne može boriti za prvu nagradu.

 Pored Lune i Vladimira, mnoge su spekulacije i zadrugara samih, da će Miki Đuričić ući i u ovu sezonu "Zadruge".

Mladen Vuletić je pre nekoliko meseci rekao da je dobio poziv iz Pink produkcije, pa postoji velika verovatnoća da će se on pridružiti zadrugarima u Imaginarijumu.

U svakom slučaju, ko ulazi večeras, ostaje nam da saznamo, ali će svakako biti zanimljivo videti lica zadrugara, kada možda baš nekog od njih ugledaju na pragu Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gordana

01.03.2020 19:01

Ma koja bre misterija kad svi ukucani znaju da veceras ulazi Luna.

Odgovori 13 0
Neđa

01.03.2020 19:43

@Gordana - Ona nam najmanje treba.

Nedeljko

01.03.2020 20:20

Verovatno opet ulaze stare ispušene muštikle. Dajte nova VIP lica!