(VIDEO) DOSTA JOJ SVEGA! Marija raskrinkala novinara: Bio je Miljanin fan, pratio je zbog nje svaki rijaliti!

Autor:

Zadruga

29.02.2020

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su birali najpokvareniju osobu u "Zadruzi 3", a Marija Kulić je otkrila do sada neotkrivene detalje o novinaru Marku Đedoviću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Pre svega, Miljana je zamerila Milici Kemez i Stefanu Kariću, a potom je njena majka šokirala izjavom.

- Što se mene tiče, vratila sam se sa ozbiljnom taktikom u rijaliti, više nikome ništa ne praštam. Prema ološima ću biti još bezobraznija, još podmuklija. Najbezobrazniji su Milica Kemez i Stefan Karić, ali ću se odlučiti za Milicu jer mi danima obećava da ćemo da popijemo kafu, ona ne želi da priča o svojim problemima. Rekla mi je da ne želi da se druži sa mnom u rijalitiju, jer će mnogi prokomentarisati da joj se šlihtam, navodim je, da bi to promenila. Što se Karića tiče, smatram da ne bi trebalo da me izbegava zbog nekih osoba kao što je Ivana Šopić - rekla je Kulićeva, a Stefan joj je dobacio.

- Kako Miksi, pa jesmo li šetali? - pitao je Karić.

- Da, ali meni je to malo, ja sam posesivna, meni treba više vremena, da pričamo o svemu. Navodim Milicu, jer nju volim, a Stefan mi je drag - rekla je Miljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović

Marija Kulić tokom svog izlaganja da je Marko Đedović, sa kojim je trenutno u velikom konfliktu, bio veliki fan Miljane Kulić.

- Za najpokvareniju osobu navodim Marka Đedovića, on je mene nazvao dok je Miksi bila u rijalitiju, rekao da je njen fan, da je Miljana najbolji rijaliti igrač. Miksi, ti si njegov idol, pratio te je u svakom rijalitiju, ljubomoran je na tebe. On je shvatio da novac od rijalitija neće zaraditi kao novinar, niti socijalni radnik. Iz njega viri zlo. On namerno želi da bude pokvaren, da bi što duže bio u rijalitiju, jer napolju nema ni kučeta ni mačeta - otkrila je Marija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading