(VIDEO) "Zabole me za tu poruku": Mensur doživeo nervni slom zbog Mine Vrbaški, bacao stvari i urlao, JEZIVO!

Autor:

Zadruga

28.02.2020

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom gostovanja u radio-emisiji "Sedi dole" Marko Đedović otkrio je kako je Janjuš rekao da misli da je Mensur Ajdarpašić ljubomoran na njega, zbog Mine Vrbaški.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Tada je Mensur uleteo u studio, a za njim i Janjuš koji je želeo da sve raspravi.

Zatim su Janjuš i Mensur odlučili da razgovaraju, a nakon čega je Mensur počeo da urla na Minu Vrbaški, lupa vratima od paba i baca stvari.

- Boli me k*rac za tu poruku. Ja sam rekao da ne priča o tome. Ja sam dobio ono što sam hteo, nije me zanimalo. Ona je tu lanula, rekla, nije trebalo da kaže, a to nema veze sa ljubomorom prema tebi - govorio je Mensur.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarpašić

- Ja znam da si ti pomislio da ona nekome piše poruke, ali ne treba da razmišljaš o tim stvarima. Šta ima oko toga da se raspravljaš, samo upadaš u dublje probleme. Ne daj Bože da pomisliš da je Mina nešto sa mnom, ne daj Bože. Ja sam ti rekao kako sam ja nju gledao - pričao je Janjuš.

- Moja je krivica što ja ne verujem. A ovaj šupak dođe tamo i kaže kako sam ja ljubomoran i kako je Janjuš potvrdio. S*ronja klasičan! Opet si ti Mina mangup, stoti put kažem da me poslušaš, ti nećeš da me poslušaš. J*bem vas u usta - bio je besan Mensur.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading