Mensurov otac se ubio, ostao sam sa bratom u straćari: Ajdarpašićev rođak otkrio tragičnu istinu o njegovim roditeljima!

Autor: Pink.rs

Zadruga

28.02.2020

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijaliti programa ''Zadruga 3'' Mensur Ajdarašić u poslednje vreme tema je medija zbog turbulentnog odnosa sa Minom Vrbaški sa kojom je u emotivnu vezu uplovio pred TV kamerama u Beloj kući. Mensur je prepoznatljiv po svojim izlivima ljubomore i problematičnom ponašanju, a sinoć se za crnim stolom opet povela priča o njegovoj porodici.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarpašić

- Znam stvari o tvojim roditeljima. Ali te stvari čuvam, jer sam promišljena. Nagaziću te kad ti bude bilo najteže, a do tada te molim da me ne vređaš, jer ću da te peckam - poručila je Tara sinoć tokom emisije ''Gledanje klipova'', a mi smo, kako bi saznali istinu o svemu tome, kontaktirali Ajdarpašićevog rođaka koji je progovorio tragičnoj sudbini njegovog oca i nemaštini u kojoj su živeli, kao i o njegovoj majci.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur i Mina

- Mensurov otac se ubio zbog nemaštine. Majka je otišla u Švajcarsku, navodno da radi, međutim mi smo čuli da se tamo bavila najstarijim zanatom. Mensurov otac je ostao sam sa decom, nadničio, čak jedno vreme radio i u pekari. On nikada nije mogao da prežali ponašanje svoje supruge, majke svoje dece, a bilo mu je teško i zbog nemaštine u koju su upali, pa se jadan čovek ubio. Zato nas ne čudi što je Mensur ušao u vezu sa Minom, jer ona po svom ponašanju podseća na njegovu majku - otkriva za  rođak Mensura Ajdarpašića i dodaje:

- Ostali su sami on i brat, oduvek su živeli teško... I danas žive u jednoj straćari. S obzirom na to šta su sve preživeli ne čudi problematično ponašanje oba brata - rekao je rođak zadrugara za jedan portal koji je želeo da ostane anoniman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading