(VIDEO) Janjuš napustio "Zadrugu"! Posle tuče sa Mensurom i nasilja nad Minom, PRODUKCIJA donela odluku!

Autor:

Zadruga

26.02.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš napravio je sinoć pravio haos zbog sukoba sa Minom i Mensurom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević

Mensur je prišao košarkašu i "zamolio" ga da se ne unosi Mini u facu jer će u suprotnom on morati da reaguje, što je razbesnelo košarkaša koji je skočio i počeo obračun sa Mensijem.

U "žaru" borbe nastradala je Minina ruka, jer je Janjušević potkačio dok je tražio Ajdarpašića. Mina je vrisnula od bolova, a obezbeđenje je sve vreme pokušavalo da spreči ovaj haos!

Kada su uspeli da odvoje Janjuša i mensija, košarkaš je napustio imanje i otišao u "režiju, da malo iskulira" kako se čuje na snimku. Da li će se ovoga jutra vratiti na imanje i kako će biti kažnjeni vinovnici ovog sukoba ostaje nam da saznamo u toku dana.

Pogledajte snimak i obratite pažnju kada Janjušu kažu da ide u produkciju da se smiri na 0:25 na video snimku!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale

26.02.2020 14:03

Ovo je sramota kako se kažnjavaju miljenici produkcije,ko je više kriv dobije manju kaznu.Pravda za Mensura a i Mlađu iako ga ne gotivim valjda je cigo trebo da dobije najstrožiju kaznu za pretnju klanjem vrjeđanja porodica i mrtvih pa produkcijo sram da vas bude.