(VIDEO) Haos zbog Mine: Potukli se Janjuš i Mensur, ni obezbeđenje, ni ukućani nisu mogli da ih spreče"

Autor:

Zadruga

26.02.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensuru Ajdarpašiću se nije svidelo što se Marko Janjušević Janjuš uneo njegovoj devojci Mini Vrbaški u facu, zbog čega je nastala svađa između Mine i Mensura. Nakon toga Mina nije dozvoljavala Mensuru da napusti pab i ode u kuću gde je bio Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš u sukobu sa Mensurom

Na kraju je Mensur izašao iz paba i otišao do Bele kuće gde je odmah ušao u žestoku svađu sa Janjušem koji je tada sedeo sa Miljanom i Majom Marinković. Janjušu u prvi mah nije bilo jasno o čemu se radi. Obezbeđenje je odmah reagovalo.

- Ja te poštujem, ali znaš koliko sam lud... Mene ne može da prepadne niko i ništa. Ja se tebi, ni bilo kojoj tvojoj drugarici ni prijateljici nisam uneo u facu. Ja bih te zamolio najlepše samo da joj ne prilaziš i da ne streljaš pogledima. Zamolio sam te najlepše - govorio je Mensur.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarpašić

- Čekaj... Štani... Šta je bilo? Šta ovaj priča? Stani bre budaletino! Stani da pitam šta je bilo? Nemam pojma šta je bilo. Ne znam šta je bilo. Pusti me! Ne znam šta je bilo! - govorio je Janjuš.

Ipak, razgovor nije urodio plodom, te su se Janjuš i Mensur potukli, a veliki broj zadrugara je skočio kako bi ih razdvojilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale

26.02.2020 09:12

????pa da su se potukli Sranjuš bi bio u bolnici