(FOTO, VIDEO) Zilha uhvaćena kako šeta u Novom Pazaru: Ne liči na sebe sa slika na Instagramu!

Autor:

Zadruga

25.02.2020

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar i Edis Fetić se više ni ne ustručavaju da pokazuju emocije i razmenjuju nežnosti, iako su oboje u braku i dalje.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar/youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Dragana, Zilha, Edis

Edis je nedavno bio na sudu, jer ga je supruga navodno tužila, međutim niko nikada nije ni video Zilhu osim na njenom Instagram profilu, do sada.

Ona je uhvaćena u Novom Pazaru kako šeta. Ostalo je nepoznato gde se uputila i sa kim, ali po ovome se vidi da ona ne sedi kući, a da li gleda Zadrugu, pa sigurno da gleda!

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Zilha

Pored toga, vidna je promena, ako uporedimo njene fotke sa Instagrama i ove, vidno je smršala, pa i što je očekivano, ipak je u nezavidnoj situaciji, kako komentarišu gledaoci.

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Zilha Fetić

Mnogi se nadaju njenom ulasku u Imaginarijum i priželjkuju taj susret, ali ona se nije ni na sudu pojavila sudeći po Edovim rečima, a on je više puta garantovao da ona neće ući i da čak ni ne prati njegovo učešće, a čini se po njoj, da ima pametnija posla.

Da li će uspeti da postigne dogovor za produkcijom televizije Pink i pridruži se Edu u Imaginarijumu, ostaje da vidimo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading