(VIDEO) Zbog Kijinog komentara je plakala: Nakon Zadrugovizije Tara Simov uputila Kockarevoj brutalnu poruku!

Autor:

Zadruga

24.02.2020

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Tara Simov dotakla se sinoć "Zadrugovizije" na kojoj je nastupila sa Anom Korać, a svi su čekali da čuju komentar pevačice Kije Kockar.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink/Zadruga Official
Kija i Tara

Kao što je poznato Ana i Kija su nekada bile prijateljice, a zbog spekulacija da je Koraćeva ima aferu sa Slobom Radanovićem, njihovo prijateljstvo je potpuno puklo.

Nakon sinoćnog nastupa, Kija nije imala komentar koji je Tara očekivala, zbog čega su joj kasnije potekle suze, pa joj se ovom prilikom i obratila.

- Ovim putem bih joj poručila da bude profesionalna, kada su bili Edo i Mateja, ona je rekla Mateji da je super, a Edisa nije htela da komentariše, tako je bilo i za Draganu i Milicu, pa je onda za Anu i mene rekla da stjuardese ne izgledaju tako i spomenula je neki p*rno sajt - izjavila je Tara.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Brka

24.02.2020 11:24

Njih dve su bile karikature od stjuardesa. Kao da su u javnoj kući.

Odgovori 19 1
Tanja

24.02.2020 13:08

Djubre se ne komentarise. Vi koje u tus kabinama radite to sto radite i niste za komentarisanje vi ste bruka samim sebima. A da je bila "profesionalna" onda bi morala da kaze istinu ovako vas je zastitila.

Odgovori 12 1