(FOTO) Uslediće potpuni kolaps među zadrugarima kada ga budu ugledali: ON se vraća u Zadrugu da uzme GLAVNU NAGRADU!

Autor: Skandal

Zadruga

24.02.2020

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić je nedavno obelodanio da će uskoro postati otac, a sada je otkrio i da će se vratiti u Zadrugu, kako bi osvojio prvu nagradu i na taj način obezbedio svoju porodicu.

RepublikaFoto: Promo foto

- Mikija je saznanje da će postati otac potpuno promenilo. On je sad potpuno drugi čovek, koji misli samo na dobrobit svoje porodice - rekao je dobro upućen izvor i otkrio:

- Miki je rešio da se vrati u rijaliti. On je spreman i psihički i fizički da uđe u Zadrugu i ostane do kraja. Odmoran je i smiren i nema šanse da ga neko izbaci iz takta. Siguran je da će uspeti da osvoji prvo mesto, a to mu je sada posebno važno, jer želi da njegova žena i dete imaju sve što im je potrebno za lagodan život - zaključio je ivor.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki Đuričić

Oni koji su obavešteni da se Đuričić vraća u rijaliti, sigurni su da će mu se najmanje obradovati Janjuš, jer on sve vreme igra u Mikijevom fazonu i preuzeo je njegovu taktiku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ana

24.02.2020 11:09

Ne treba nam nasilnik.

Odgovori 15 1
Brka

24.02.2020 11:25

Nikome ne treba nasilnik i siledžija.

Odgovori 15 0
Nina

24.02.2020 11:32

Sram vas bilo. Vracate napasnika koji bije zene fuj.

Odgovori 15 1
Ujka Vanja

25.02.2020 07:39

Mora da je pala gledanost pa veliki sef pribegava ovome ...da uvede krmka iz Kupinova. E onda ce sabirni centar biti kompletan.