(VIDEO) HAOS U BELOJ KUĆI! "Šta radiš pod jorganom sa oženjenim čovekom?" Maja Marinković na stubu srama!

Autor:

Zadruga

23.02.2020

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Živković i Nikola Orozović opleli su po Maji Marinković u dvorištu Bele kuće "Zadruge", koliko ih je cimerka iznervirala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Kad kaže nešto, pogodite u srce, pod*ebava te... Majke mi, Nikola, nije lepo. A nju kad neko dira, ona devica Marija, nije prešla granicu! Dođe i izvinjava mi se, kaže: "Ja tebe volim", pa ne mogu ja više. Sve će da joj se vrati, što provocira druge i lepi etikete. A prva nije normalna. Šta mi znači to njeno - ja tebe gotivim, a nema osećaj. Ona nema ni napolju drugarice, ima samo te neke što ide sa njima po splavovima i otimaju jedne drugima momke. Ko da je ljubomorna što sam dala Mioni kutiju cigara. Napala me kao: "Zaljubljena si, zaljubljena si", a šta ja njoj da kažem, "Šta ti radiš pod jorganom sa oženjenim čovekom?!" - besnela je Mima.

- Ona stalno to radi, stalno ti priča, da te gotivi, a ovamo drvlje i kamenje... A kad bi ti to njoj uradio, ona da vidiš. Ja joj još kažem: "Majo, brate, stvarno sam te zgotivio" i ona mi posle dva dana to uradi - iznerviran je bio Nikola.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading