TREBA SNAGE! Rođen sa Daunovim sindromom, pa oboleo od leukemije: Jelena Pešić pričala o bratu!

Autor:

Zadruga

23.02.2020

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Pešić iznela je detalje iz svog privatnog života, a tiču se njenog brata Pece.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Pešić

Ona je rekla da su svi mnogo radili sa njim i da je napredovao.

- Mi smo mnogo radili sa njim i mnogo je napredovao. Uvek su moji gledali tako da kao ako ja učim, i on uči, nisu ga poštedeli zato što je bolestan. On je 1987. godište, ja 1989. On je rođen sa Daunovim sindromom, pa je oboleo od leukemije, to je ceo život... Ovo je prvi put da sam se odvojila od njega, svaki put zovem ujutru majku da vidim šta je sa njim, to je tako ceo život - pričala je Jelena i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena sa bratom Pecom

- Kad budem izašla, povešću ga da ga upoznaš. Znaš, ceo život kao da imam dete pored sebe, dete na koje pazimo svi. Znaš koliko ti treba snage, iz dana u dan samo razmišljaš o njemu. Ali ja kažem, on mene obožava zato što mu ja udovoljavam sve. On je mnogo zahvalan, ti mu kupiš čarape i posle šest meseci mu kaže neko da su mu lepe, on kaže: "To mi je kupila Jeca". Jedva čekam da, kad izađem, da ga vodim na more.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading