Zbog skandala sa pevačem je napustila školu, priznala da se bavila prostitucijom, a onda je sve izmaklo kontroli!

Autor: Blic

Zadruga

23.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada rijaliti učesnica iza sebe ima burnu prošlost, a malo ko zna da je pored brojnih skandala, nakon jednog rešila da napusti srednju školu.

RepublikaFoto: RTV Pink, Ivan R.
Mina Vrbaški

Mina Vrbaški se sa trinaest godina sa porodicom se iz Inđije preselila u Beograd. U prestonici je i upisala srednju dizajnersku školu, koju je napustila odmah u prvoj godini zbog skandala sa pevačem Šakom Polumentom.

Naime, ona je na društvene mreže postavila snimak u kojem pevač narodne muzike, Šako Polumenta, govori kako mu ona nedostaje i šta bi želeo da joj radi, Svi su je etiketirali kao “Šakovu maloletnicu” ili “Šakovu ljubavnicu” , pritisak javnosti postao je preveliki za srednjoškolku i ona je odlučila da napusti školu.

Pevač je ovu aferu negirao, a kasnije se i sama Mina izvinila njemu i njegovoj porodici što su prošli kroz neprijatnost. Razmišljala je o tome da školu završi vanredno, međutim, nešto kasnije je ušla u rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

U prvu sezonu rijalitija „Zadruga“ Mina Vrbaški ušla je sa samo 17 godina. Činjenicu da je tada bila maloletna su negativno komentarisali drugi učesnici „Zadruge“, a neki su Minu optuživali i da se ona ustvari bavila prostitucijom.

Mina je u jednom trenutku rekla da je istina da se bavila prostitucijom i time šokirala gledaoce i takmičare rijalitiju. Izvinila se svojoj porodici što je odlučila da to javno prizna, ali je rekla da je time što je zaradila novac od prostitucije bila u mogućnosti da sebi i svojoj porodici više obezbedi sa finansijske strane.

Nakon toga je otišla korak dalje, pa je pred kamerama, maloletna, imala intimne odnose sa rijaliti učesnikom Đeksonom, o čemu je javnost brujala mesecima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading