(FOTO) Prestanite da mi kunete dete! Trudna Nadežda BESNA: Moje dete neće završiti na ulici!!

Autor:

Zadruga

22.02.2020

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić, naša poznata pevačica i bivša rijaliti učesnica, koja je zatrudnela sa manekenom Tomom Panićem, te nestrpljivo iščekuju da im sin dođe na svet, oglasila se ljutito na svom Instagram nalogu.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Nadežda Biljić

Podsetimo, kako nemaju vremena i uslova, Toma i Nadežda su dali oglas za prodaju svog psa Longa. Ali naišli su na veliku osudu, što prodaju kućnog ljubimca. Oni veruju da je bolje da mu nađu bolji dom, jer očekuju bebu, a i vrlo malo imaju vremena za psa:

- Prvi i poslednji put se oglašavam u vezi ovoga. To što je naš pas na prodaju je naša stvar, šta koga briga, za razlog zbog koga to sve radimo, postoji mnogo ljudi, koji žive od preprodaje štenaca na veliko! Prestanite da mi kunete dete i dajete sebi za pravo da mi sudite o tome, kakva ću ja biti majka i da će moje dete završiti na ulici. Još jednom mi neko pošalje nešto slično, biću prinuđena da podnesem tužbu za pretnje i klevete. Hvala i svako dobro - napisala je Nadežda na svom Instagramu, a Toma takođe podelio na svom storiju.

Foto: instagram.com/nadezda_biljic_official

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

23.02.2020 14:47

Ostavite Instagram. Vratite se životu. Bavite se svojim životima i medjusobnim odnosima dok ne dodje beba.