TAJNA IZ PROŠLOSTI! Ivana Šopić proganjala Đokovića: Zbog tenisera zapala u ozbiljne dugove!

Autor: star

Zadruga

19.02.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić priznala je simpatije prema Janušu uprkos tome što zna da ima ženu i ćerku. Ali njoj su zauzeti muškarci izgleda fetiš jer je proganjala i Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić/RTV Pink
Novak i Ivana

Putovala je po svetu ne bi li mu bila za petama, pa je kako kaže izvor zbog toga upala u ozbiljne dugove. 

- Ivana kada nešto zacrta to je kraj. tako se nameračila i da osvoji Novaka iako zna da on ima suprugu koju obožava. Počela je pomno da prati preko medija i instagrama njegovo kretanje, pa je jednom prilikom kada je čula da je Nole u Srbiji otišla u njegov restoran, ali ga nije srela. I tako je nekoliko dana išla, ali nije bilo suđeno da se sretnu. Onda je prošlo neko vreme pa je saznala da Novak stiže u Crnu Goru, na Sveti Stefan. Pošto je već bila na letovanju ona je pozajmila novac da ide u Budvu, jer joj je bilo preskupo da smeštaj plati na Svetom Stefanu - priča izvor i dodaje: 

- Ipak, Novaka nije ni tamo srela i baš je bila očajna. Čak je i na Kraljičinoj plaži visila tri dana jer je bila ubeđena da će ga tu sresti, iskeširala je sav novac koji je pozajmila, ali morala je da se vrati za Beograd jer nije imala više para. Shvatila je da džabe juri za njim. Po povratku je morala da vrati novac, koji je pozajmila, ali koliko znam, ona ne odustaje od ideje da ga sretne kad tad. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading