IZNENADNO OBAVEŠTENJE! Zadruga ostaje prazna: Svi zadrugari u subotu napuštaju imanje, vi birate pobednika!

Autor:

Zadruga

18.02.2020

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je obavestio zadrugare da ih u subotu čeka specijalna "Zadrugovizija" kada će imitirati pevača ili pevačicu čiju su pesmu izabrali.

RepublikaFoto: Promo foto

U Belu kuću je stiglo novo pismo sa uputstvom za predstojeću specijalnu "Zadrugoviziju".

- Dragi zadrugari, napominjemo da je ovo specijalna "Zadrugovizija". Ovoga puta akcenat neće biti na pevanju i kvalitetu pevanja, sada je najvažnije je da izmitirate pevača ili pevačicu čiju pesmu izvodite. Najvažnije je da izgledate kao da osoba, da se ponašate, gestikulirate, da se krećete kao taj pevač, pevačica, kao i da nakon nastupa sa žirijem. Za izgled ćete se pobrinuti sami, na vama je da se kostimirate kao taj pevač ili pevačica, a ukoliko vam bude bilo potrebno nešto od dodatnih rekvizita kako bi imitacija bila uverljivija, mi ćemo vam pomoći. Potrudite se da potpuno ličite na osobu za čiju imitaciju ste se odlučili. U jednom paru, odnosno grupici, oba zadrugara moraju biti prerušena u tu pevačicu ili pevača, samo ćete pesmu podeliti na dva dela, odnosno tri dela u grupi gde vas je troje. Pozdrav Veliki šef - pročitao je Stefan Kandić pismo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading