Zorica Marković ih raskrinkala: Nenad Aleksić Ša progovorio o lubavnoj aferi sa Ivanom Krunić!

Autor: Srbijadanas.com

Zadruga

18.02.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša, poznati reper i bivši zadrugar, je otkrio pravu istinu o njegovom odnosu sa zadrugarkom Ivanom Krunić, za koju je Zorica Marković izjavila da su bili u ljubavnom odnosu, dok je reper bio u braku.

RepublikaFoto: Youtube printscreen/Zadruga official/Instagram/nenadaleksicsha
Ša i Ivana Krunić

Nenad je bio iskren i rekao je da je sa Ivanom Krunić bio u poslovnom odnosu, te da mu je pevala prateće vokale, i da je prava glupost da se oni povezuju u drugačijem smislu, jer, kao i sa bilo kojom drugom pevačicom, bio je u poslovnoj saradnji:

- Znamo se naravno, ali ne znači ako sam muško, da sam bio baš sa svakom devojkom, pa Bože, postoje i drugarice. Ivana i ja nismo imali niti jednu približnu situaciju, tome da se kaže da se muvamo, a daleko od toga da smo imali nešto više, znači nikad, ništa... - priča Nenad, pa dodaje da ga ne čudi da je Zorica upravo to i rekla:

- Pevala mi je prateće vokale na albumu, saradnja kao i svaka druga saradnja sa bilo kojom pevačicom. Plus je taj album rađen pre 12 godina, i sad kreće prića o toj devojci, plus od Zorice, pa da li mene neko zaj*bava? Zorica Marković, sve sam rekao - jasno je objasnio Ša pa se osvrnuo na njegov novi hit "Delete", koji je za kratko vreme vrlo uspešno prihvaćen:

- Pesma je u trep fazonu, nisam toliko radio za publiku, nego više za svoju dušu, opisao stanje trenutno u muzici, lažni glamur - završio je Aleksić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading