Alarmantno stanje u Zadruzi: Veliki šef okupio sve učesnike, jedva će preživeti nedelju!

Autor:

Zadruga

18.02.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg popodneva stiglo je pismo na adresu Bele kuće kojim je Veliki šef obavestio zadrugare da je zbog krađe hrane i alarmantnog stanja u Beloj kući neophodno održati vanredni porodični sastanak.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Zadrugari, s' obzirom na to da je došlo do krađe namirnica i da je u Beloj kući alarmantno stanje, slobodno možemo reći da vlada vanredna situacija. Neophodno je da održite vanredni sastanak. Krađa hrane je pogoršala narušene odnose među vama. Neki misle da je ovakvoj situaciji doprinelo Kendijevo vođstvo. Činjenica je da će većina vas jedva preživeti nedelju zbog krađe hrane. Jedini način da rešite ove probleme jeste da porazgovarate o nagomilanim problemima. Odmah održite vanredni porodični sastanak kako biste rešili sve probleme koji su se nagomilali prethodnih dana - pročitao je Stefan Kandić pismo Velikog šefa.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading