Natašu Radan umalo ubila žena njenog ljubavnika: Prebijena do nesvesti i gola izbačena iz stana kao smeće!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Radan iz "Zadruge" dobila je teške batine od supruge oženjenog muškarca sa kojim je bila u kombinaciji nekoliko meseci.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nataša Radan

Ova kontroverzna starleta iz rijalitija TV Pinka poznata je po nemirnom duhu, koji je stalno tera u nevolje i probleme, a njen problem je u tome što obožava starije i oženjene muškarce. Nekada joj je polazilo za rukom da je supruge tih matoraca ne uhvate, ali nekoliko puta se desilo da je dohvate i odvale od batina, toliko da posle danima ne može da sedi od bolova i modrica po telu.

- Nataša je poznata kao devojka koja ne mari za tuđe mišljenje i radi stvari koje joj prijaju i koje voli. Iako je pokušala da bude sa mlađim muškarcima, oni je nisu radili. Ili su bili loši u seksu ili nisu imali para ni moć. Ali presudan faktor, nisu imali žene. Nju pali nevolja, opasnost i to joj diže adrenalin. Umela je da se seksa sa muškarcima u njihovim stanovima dok im supruge spavaju u sobi pored. "Ja doživim orgazam kad znam da je on prevario ženu sa mnom. Starije muškarce volim jer su im žene matore, a ja sam mlado meso. Oni meni jedu iz ruke kad se prime na seks sa mnom", rekla je ona jednom prilikom. Prošlog leta ulovila je jednog matorca koji je dobro izgledao i koji je imao dosta novca, ali je imao i ženu - kaže izvor Rijalitija blizak Radanovoj.

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.rr
Nataša Radan

Zadrugarka ga je zavela, pa ga je najstrašnije iskorišćavala. Sve je išlo glatko dok njegova žena nije videla da joj se muž ponaša čudno.

Mog muža si mislila da guliš za pare, sve ti je*em. Ima da te odvalimo od batina, pa nikada više nećeš pogledati oženjenog, rekla je ona Nataši

- Nataša se zaigrala sa njim, pa je umalo stradala. Naime, biznismenova žena je saznala da njen muž ima ljubavnicu u koju se zaljubio. Poludela je i zaklela se da će je naći i zagorčati joj život. Došla je do Natašinog broja, a onda joj je zajedno sa dve drugarice u ime svoga muža zakazala viđanje u jednom stanu. Nataša je došla sva euforična. Ušla je u stan, a onda ju je dočekao horor film. Izletela je žena Natašinog ljubavnika i odmah joj je rekla da je gotova: "Tu si, kurvo mala, otrcana. Mog muža si mislila da guliš za pare, sve ti je*em. Ima da te odvalimo od batina, pa nikada više nećeš pogledati oženjenog", a potom su iz sobe izašle još dve žene i odmah su počele da je biju. Pocepale su sve stvari sa nje, sve one moderne krpice i Nataša je ostala gola. Onda su počele da je šutiraju svuda po telu. Jedna od žena ju je šutnula tako jako u glavu, da je pala u nesvest. I onesvešćenu su je udarale i čupale. Kada su je dovoljno namodrile, izbacile su je ispred vrata stana onako polunagu. Bila je sva modra, krvava i na sebi je imala samo gaćice i brushalter. Telefon su joj razbile u komade, a dokumente i novac pocepale. Nataša posle ovoga mesecima nigde nije izlazila jer se plašila da će je lude žene ubiti - završava izvor Rijalitija.

Foto: Republika.rs

Ljubavnik joj tražio zube nazad!

Nataša Radan bila je u šemi se bogatim matorcem koji joj je platio izradu novih zuba, a onda ih je tražio nazad.

On joj je platio silikone i nove fasete, bio je zaljubljen u nju do ludila. Hteo je da je ženi. Onda je ona počela da šara sa drugim muškarcima zbog čega je on poludeo. Tražio je da mu vrati sve zube koje joj je platio.

Foto: youtube.com/Blue Sky

Oralno zadovoljavala Radeta Lazića!

Nataša Radan je oralno zadovoljavala Radeta Lazića, koji je izašao iz rijalitija.

Bivši maneken se po ovom pitanju nije izjašnjavao, budući da je, kako je rekao, džentlmen, a Nataša je bez trunke blama izjavila da do oralnog seksa nije došlo i brzo skrenula s teme koja intrigira stanare Bele kuće.

Ona je pokušala da slaže zadrugare, ali gledaoce ne može, budući da se pojavio snimak na kojem se jasno čuje i vidi šta je to Nataša Radetu radila.

- Spusti se još malo, da ti svršim u usta. Brzo ću da svršim. Stavi ga, da ti svršim u usta. To mi reci - oduševljen je bio Lazić umećem crnokose zadrugarke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Domar

18.02.2020 13:33

Dobila velike batine. Jedva ostala živa. Ali nastavlja nemoralnim životom.