(VIDEO) Hitna diskvalifikacija?! Ovaj zadrugar UVREDIO Mensura na VERSKOJ OSNOVI!

Autor:

Zadruga

16.02.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvoje nikako ne mogu da se ukope da funkcionišu kao par, pa su sukobi koje svakodnevno imaju često na ivici fizičkog obračuna. Ovoga puta, desilo se nešto što je strogo zabranjeno, a što je kamera zabeležila jasno i glasno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarpašić

Tokom svađe Nine i Mlađe on je u besu vikao na nju, a u jednom momentu je rekao "Zapamtićeš me, i ti i ovaj musliman" na šta je Nina ponovila reč koju je on pokušao da prošapuće, ali se jasno čula.

S obzirom da je svaki oblik govora mržnje strogo kažnjiv, nema sumnje da će produkcija žestoko sankcionisati ovakve ispade kao što je to bilo i u ranijim slučajevima. Ipak, s obzirom da je ovo izrečeno kao pretnja, fanovi na društvenim mrežama smatraju da je diskvalifikacija jedina adekvatna kazna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vojo

16.02.2020 15:33

Kazao je istinu. Da je meni neko rekao slično ne bih se naljutio niti uvredio. Da li je reč Srbin, Musliman, Hrvat, Englez itd. uvredljiva? NIJE!!!!!!!

Odgovori 17 5
Petar

17.02.2020 08:58

Glupost, sta ima da ga kazanjavaju. Isto kao kad bi Mensur rekao: Zapamtices me ti, kao i ovaj hriscanin. Glupost neopevana za kaznjavanje.

Masa

17.02.2020 09:36

U nabrajanju ili konstataciji nije uvredljivo naravno,ali izreceno da ponizi i uvredi trebalo bi biti da nebi otislo predaleko.