(VIDEO) Pala mu klapna! Žestok sukob u "Zadruzi": OBEZBEĐENJE jedva sprečilo Mensura da prebije Matoru, gađao je u glavu!

Autor:

Zadruga

16.02.2020

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred sam početak sinoćne emisije došlo je do žestokog sukoba između Mensura Ajdarpašića i Stefana Miloševića, a u raspravu se umešala i Jovana Tomić Matora, a onda je u žestoki sukob ušao i Mlađa Jovanović koga nisu mogli da smire. U jednom trenutku, Mensur je Matoru gađao jajima u glavu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur i Matora

 - Je*em te u usta, majmunčino, ti ćeš da se ku*čiš ovde", vikao je Stefan.

- Nemoj da ga diraš, bre! - rekla je Matora Mensuru.

- Marš, bre! Pogledaj se na šta ličiš! - rekao je Mensur, nakon čega je Matora razgovarala sa Minom koja joj se pravdala zbog postupaka svog dečka.

- Možeš da ga braniš kad spusti loptu i prestane da se ku*či ovde. Nemoj sa mnom da neko ulazi u raspravu! Ja ne vređam nikoga i ne vređam majke i to ne zbog tebe, nego zato što znam da ga ovo boli - rekla je Matora.

- Zadrugari, doneli smo odluku da Mensur bude kažnjen mesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja - glasilo je pismo Velikog šefa nakon što se haos završio.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

16.02.2020 11:49

Mensura je zbog ovoga trebalo izbaciti. Nasilan i preti ubistvima sa svojom rodbinom.

Odgovori 10 2