Marija Ana Smiljanić rakrinkala bivšeg dečka i drugaricu: Tvrdi da se Filip igra sa Ivom, a progovorila je i o se*sualnoj orjentaciji Mime Živković!

Autor: M. Mišković

Zadruga

15.02.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijaliti šoua "Zadruga" Filip Đukić u posle vreme je veoma aktuelan. Rijaliti igrač uplovio je u vezu sa Ivom Grgurić, nakon neke kratke afere sa Stefanom Karićem. S druge strane, njegova cimerka, Mima Živković optužila ga je da nikada nije poštovao bivšu devojku Marija Anu Smiljanić, te da joj je svaki nastup propao zbog njegovoog pijanstva. Nakon svih ovih priča, kontaktirali smo Mariju Anu, koja je imala dosta toga da kaže o Filipu, Mimi, ali i o Ivi Grgurić.

RepublikaFoto: instagram.com/marija_ana_smiljanic
Marija Ana Smiljanić

Pevačica i bivša učescnica prve sezone "Zadruge" bila je voljna da za Republika.rs prokomentariše stanje u rijalitiju, kao i Filipa Đukića, s kojim je raskinula pre par godina, koji se posvađao sa njenom nekadašnjom prijateljicom Mimom.

Mima je u svađi rekla da Filip nikada nije poštovao svoju bivšu devojku, nije znao nikada da je izvede na večeru, da ju je blamirao u svakom klubu u kome bi nastupala i da su gazde Mariji Ani zabranjivali da ga vodi sa sobom, jer se, kako je navela, uvek napije i napravi haos.

- Ljuta sam na nju. Mnogo je ružno od nje to što je u svađi iskoristila i iznela neke stvari koje sam joj rekla u poverenju. Čak je i njena majka, kada je bila u gostima, poručila Mimi da prestane da me pominje - rekla je ona, ali nije poricala da su tvrdnje Živkovićeve istinite:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mima Živković

- Jeste bilo tako, on se jeste napijao na svakom mom nastupu, ali to je bila neka naša bolesna ljubav i šta ima ja sada od toga da iznosim to i te neke priče kad ja nemam dokaza za to - rekla je ona, ali i odbranila Filipa i dodala da nije tačno da je bio loš prema njoj:

- On je bio OK prema meni, patili smo oboje u toj vezi, jer smo totalno drugačiji. Imala sam nekada osećaj kao da sam mu majka, jer sam stalno išla za njim i govorila mu da to ne radi, jer je neozbiljan za svoje godine - rekla je ona i dodala da je na njenu ideju veza prekinuta.

Filip je sada uplovio u novu vezu i to od pre nekoliko dana sa Ivom Grgurić, ali Marija Ana ne vidi budućnost ovog para:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip i Iva

- Nema ništa od toga, on se samo dobro zabavlja i gleda kako da mu prođe vreme. Ona mi deluje kao OK devojka, ali čula sam tu neku priču za starijeg čoveka, tako da ne znam kako bi se Filip snašao u takvoj vezi - rekla je ona.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić

Inače, neki od učesnika Zadruge insinuiraju na to da je Mima Živković naklonjena istom polu, a kako su nje njih dve nekada družile, zanimalo nas je da li je možda primetila da je zadrugarka zaljubljena u nju:

- Ona i ja smo se često šalile na taj račun, ali sa ove perspektivne, ne znam šta da kažem. Nikada nisam upoznala devojku koja je tako posesivna i privržena za svoje drugarice - rekla je ona i dodala da je jedno sigurno, a to je da Mima nije folirant:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana Smiljanić

- Mima je takva, kao što je vidite na ekranu, takva je i u spoljnom svetu - rekla je Smiljanićeva o bivšoj drugarici.

Inače, Marija Ana ne planira da uđe u rijaliti, jer je posle "Farme" i "Zadruge" shvatila da taj svet nije za nju, te uspešno nastupa po klubovima u srpskoj prestonici i šire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading