Snimak koji nije ugledao svetlost dana: Ovakav nervni slom u Zadruzi još niste videli, učesnica rijalitija bila spremna da polupa sve u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

15.02.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci rijalitija "Zadruga 3" komentarišu kako je tenzija u Beloj kući sve veća, pa mnogi učesnici dolaze do tačke pucanja i završe na kapiji želeći da napuste rijaliti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nina baca sve oko sebe

Tako je Ivana Krunić grebala da izađe, pa ju je Bane Čolak sprečio, a videli smo i Draganu Mitar sa Edisom Fetićem, a svi smo upoznati sa diskvalifikacijom Miljane Kulić, međutim od ove zadrugarke se to nije očekivalo, pa je sve iznenadila svojim ponašanjem.

Nina Babić je lomila sve pred sobom, urlala i histerisala i na kraju završila na kapiji šutirajući je, pokušavajući da napusti Imaginarijum.

Mnogi komentarišu da je to uradila u afektu, jer se posvađala sa dečkom Mlađanom Jovanovićem, pa su kasnije i raskinuli.

Ovaj klip je nekako izostao, pa su se mnogi šokirali kada su ga pogledali, a najveći šok je bila upravo ova učesnica, koja nije imala nikakve ispade ovakvog tipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

15.02.2020 19:09

Šta je ovo? Samo žene besne i razbijaju. A muškarci dobričine.