Ana se mnogo zaigrala, tripuje da će ponoviti priču Lune, Kije i Slobe: Janjušev kum tvrdi da Koraćeva više ne voli Davida!

Autor: M.Cvetković

Zadruga

15.02.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potencijalni ljubavni trougao Marko Janjuševič - Ana Korać - David Dragojević privlači sve više pažnju gledalaca "Zadruge 3" što se baš ne dopada Janjuševom kumu Marku koji nije imao baš lepe reči za lepoticu zbog koje je njegov prijatelj pobegao iz prve sezone ovog šoua. Otkrio je kako se Markova supriga oseća nakon svega, da li će se veza Davida i Ane nastaviti i koju cenu je njegov kum spreman da plati zbog zabranjene ljubavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Ana

* S obzirom na to da ste u stalnom kontaktu sa Janjuševom suprugom Enom možete li nam reći da li ga i dalje podržava posle svih akcija?

- Podržava ga jer se ništa nije desilo, što ne znači da će ga podržati ako se nešto desi. Primetili smo da je jako zainteresovan za priču sa Davidom i Anom.

* Kako Ena komentariše evidentnu hemiju između Janjuša i Ane? Da li je uopšte svesna da on nije ravnodušan prema Ani?

- Oboje smo se složili u jednom, a to je pošto je Marko jako sirov i da vrlo dobro zna šta radi, on pokušava da hendluje situaciju, on bocne, bocne jer vidi da može. Između nas, odmah da vam kažem, da on nije ravnodušan prema Ani, hteli mi to da priznamo ili ne, a osetio je i da može jer je David jako sujetan i nesiguran i on time što radi vrlo inteligentno podiže sebi cenu. Što se tiče toga da li je Ena svesna emocija, jeste svesna je, ali nikada to ne bi izgovorila, svakako da je jedan deo nje svestan ipak su oni 10 godina zajedno, i ako ga neko zna to je ona, ali će raspraviti sa njim svakako kad izađe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David

 * Da li smatrate da je veza između Davida i Ane dovoljno čvrsta, da ne može da ih poljulja njen odnos sa Janjušem?

- Što se tiče njih dvoje, ta veza je svakim danom sve gora i gora, samo čeka da pukne, pućiće i pre nego što izađu iz "Zadruge", tu emocija sa njene strane prema njemu nema, nego se Ana zaigrala i želi da glumu onu čuvenu ispričanu priču "KIja - Sloba - Luna" koja je skroz šuplja, jer ako se oni zbog Janjuševog peckanja svađaju, šta će raditi kad bude nešto baš ozbiljno.

 

 

* Da li David gubi samopouzdanje jer oseća da ona gaji emocije prema Janjušu i oseća da mu ona izmiče?

Onaj dan kad je David ušao u "Zadrugu", toliko je čovek izgoreo od besa zbog Janjuša i prebacio joj sve. Svaka žena pa i Ana se oseća sigurno pored jakog čoveka, to David nije, a to odgovara Janjušu da može da igra igre, pogotovu što se ona zaigrala, a on je osetio njihovu slabost i igra na tu loptu, on je kao jedinka inteligentniji od njih dvoje zajedno. Bocka sa strane taman toliko da ne bude dosadan i da se ne ispuca pre vremena, a ako se zaigra svestan je da će morati da plati cenu, a on je i spreman takvu cenu da plati, ako bi odabrao Anu Korać ja bih ga podržao, to bi svako razumeo jer emocije ne možes savladati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading