Išao na Ostrog da se moli za Dijanu pa utapao tugu sa Anom Korać?! Otkrivena užasna istina o raskidu Karića i pokojne misice!

Autor: svet

Zadruga

13.02.2020

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađani Stefan Karić je u više navrata priznao da je ona njegova najveća ljubav i da je sa njom želeo sve. Međutim, nakon njihovog raskida, mnogi su ga optužili da ju je prevario, izdao, i da joj se stanje zbog toga pogoršalo.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen/youtube.com/AmiG Show
Stefan sa Dijanom i Ana Korać

– U jednom trenutku je sve krenulo po zlu. Dijana je živela sa Stefanom u njegovoj porodičnoj kući i jedan dan našla je njegov drugi telefon. Kada ga je upalila na telefonu je videla da je Stefanu pisala neka druga devojka sa kojom on tvrdi da nikada ništa nije imao. On je pokušao da se izvuče i da kaže da je telefon ustvari od njegovog oca Osmana, kako se Dijana ne bi potresla, međutim kada ga je Dijana uhvatila u laži više mu nije verovala. Raskinula je sa njim i odselila u Ćupriju. Stefan je nakon toga više puta pokušavao da se pomiri sa Dijanom, ali ona to nije želela. Dve i po godine kasnije, Dijana je izgubila bitku sa opakom bolešću i preminula. To je Stefana jako zabolelo i nikada se nije oporavio od gubitka svoje najveće ljubavi – kaže Stefanov prijatelj.

Stefanu Kariću vest o smrti bivše devojke slomila je srce. On je otišao u manastir Ostrog i molio se za nju u tišini. Inače ,pred ulazak u rijaliti, Stefan je potražio i stručnu pomoć.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?☃️❄️

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on Dec 17, 2018 at 3:01am PST

Očigledno je da se Stefan borio sa gubitkom svoje najveće ljubavi, na razne načine. Ali, nikada nije krio to da i dalje pati što Dijana i on nisu zajedno. Nakon Dijane, Stefan se suzdržavao od vezivanja u emotivnom smislu. Sve je to često delio i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Stefan je nastavio dalje, imao je druge devojke, ali ipak, nijedna ljubav nije bila dovoljno velika da popuni svu prazninu koja je posle Dijane ostala. Mediji su ga dovodili u vezu sa Kristinom Kijom Kockar, pobednicom “Zadruge 1”, ali je on negirao da su oni ikada bili zajedno. A onda su krenule da se pune naslovne strane i da se spekuliše o njegovom odnosu sa pevačicom Katarinom Živković, kao i sa još dve učesnice “Zadruge“ i to Lunom Đogani i Anom Korać. Čak je i sam Stefan priznao vezu, koja je doduše bila kratkog daha, sa Jelenom Pešić, još jednom učesnicom “Zadruge”.

U nekoliko navrata se moglo načuti da je Stefan Dijanu varao baš sa zadrugarkom sa kojom su ga mediji i povezivali Anom Korać! Međutim, potvrda toga nije dobijena!

Njegov ulazak u rijaliti “Zadruga” pokrenuo je sve!

Nakon što je privukao takvu pažnju bilo je logično da će se za Stefana zainteresovati i produkcijske kuće rijaliti programa u Srbiji. Odlučio je da prihvati ponudu “Pink“ televizije i uđe u rijaliti “Zadruga”. Kada je ušao u “Zadrugu”, mnoge devojke su se takmičile da osvoje njegovo srce, ali to im nije polazilo za rukom. Stefan je u rijalitiju govorio da mu mnogo teško pada i to što „Zadrugu“ gledaju i njegova i Dijanina porodica i da on ne želi da ide od jedne do druge devojke. Rekao je da je fazon “sa cveta na cvet” davno prevazišao i da mu je stalo do toga da nađe devojku koja mu u potpunosti odgovara. Jedina devojka koja se Stefanu za sada u rijalitiju dopala je Iva Grgurić, takmičarka iz Hrvatske. Nakon upoznavanja i obostranih simpatija, par je započeo ljubavnu vezu. Međutim, isplivale su određene stvari iz Ivinog života koje se Stefanu nisu dopale. Reč je o njenim vezama sa muškarcima sa kojima je bila ranije. To je u nekoj meri poljuljalo njihov odnos.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading