(VIDEO) POTPUNI HAOS! Šutira ga, skače, bubrezi otpadaju: Nina prvo tukla Mlađu, pa izlomila sve po Zadruzi!

Autor:

Zadruga

12.02.2020

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Zadruge" Nina Babić i Mladen Jovanović imali su žestok sukob sinoć u kući a reklo bi se da je Jovanović na kraju izvukao deblji kraj.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nina šutira Mlađu

Njih dvoje su se posvađali oko kreveta, to jest, gde bi ko trebalo da leži, a Mladen je uporno pokušavao da zauzme desnu stranu. To se Nini nije svidelo, pa je počela da ga šutira i gazi, a u jednom trenutku je celom težinom stala kolenima na njega. 

Nina je uspela da ga na taj način izbaci iz kreveta, a Jovanović je joj je rekao da je majka trebalo bolje da je vaspita. 

To je Ninu dodatno izbacilo iz takta, pa je počela da urla. Jovanović je rekao da mu Nina danima prkosi i da mu je pretila. Ona je do kraja svađe negirala da se to dogodilo, a u međuveremenu je stiglo i obezbeđenje. 

 Nina je zatim izašla iz Bele kuće i lupala na kapiju, urlajući da želi da ide kući. Kasnije je lomila i stvari po "Zadruzi", a na kraju se ipak vratila u radionicu i počela da plače. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading