(FOTO) Nećete verovati ko je ONA: Bila je opasna ribetina, sada je najbitnija u svim rijaliti formatima, pa i u Zadruzi, a neprepoznatljiva je!

Autor:

Zadruga

11.02.2020

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica i rijaliti zvezda, Zorica Marković svoju muzičku karijeru je započela sedamdesetih godina kada je svojim izgledom i glasom žarila i palila publiku u zemlji i regionu.

Foto: youtube.com/Yugo Hits ChaNnel
Zorica Marković

Iako danas posle četredese godina ne mari za izgled, ni kilažu, Zorica je nekada bila prava bomba. Sudeći po snimicima koji svakodnevno isplivavaju na popularnom Jutjubu, folkerka je bila, možemo slobodno reći, jedna od zgodnijih pevačica tada. Njen zaštitni znak bila je mini suknja, izuzetno kratka, a noge i struk isticala je u prvi plan.

Muškarci su ludeli za njoj po kafanama gde je pevala, a kabine kamiona i tadašnje radionice krasile su posteri Zorice Marković. Ona je kasnije preživela infarkt i ugrađena su joj tri bajpasa. Posvetila se zdravlju, a zapostavila je izgled. Danas ne liči na sebe iz tog perioda, a redovno je gledamo u popularnom TV formatu "Zadruga"!

Foto: youtube.com/ Mr.Vladan1988

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading