Stvarno me je blam: Ša progovorio o vezi sa Ivanom Krunić!

Autor: Pink.rs

Zadruga

11.02.2020

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u Beloj kući počelo da se šuška kako je Ivana Krunić navodno bila u vezi sa reperom Nenadom Aleksićšem Ša koji je oženjen!

RepublikaFoto: Promo foto
Ša

Naime, Zorica Marković i Ermina Pašović pred milionskim auditorijumom iznele su tvrdnje da je Krunićeva imala ljubavnu aferu sa pomenutim reperom, koji je u srećnom braku sa suprugom Ivanom Aleksić.

Ša se ovim povodom oglasio i otkrio da uskoro objavljuje novi album sa hitovima koji će uskoro ugledati svetlo dana.

- Idiotizam totalni, devojka je pevala 2009. godine prateće vokale na mom albumu, saradnja kao i svaka druga sa bilo kojom od koleginica - izjavio je Ša za Pink.rs, pa dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ivana Krunić

- Dosadno im je, pa se zaigrali, ne umeju da pokrenu rijaliti, pa su uhvatili mene, blam, majke mi - izjavio je reper za Pink.rs

Podsetimo, tokom druge sezone rijalitija "Zadruga" Ša je doveden u ljubavnu aferu sa bivšom modelsicom Draganom Mitar, te je zbog toga njegova supruga morala da interveniše dolaskom na imanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading