Komšije otkrile horor scene iz Niša: Marija jurila Miljanu nožem da je zakolje, vezivali je za stolicu i puštali krv na ranama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Miljana Kulić preživljavala je stravično nasilje od majke Marije i sestre Tijane, koje su je danima tukle i mučile.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Marija

Iako ova rijaliti-porodica pokušava da plasira sliku u narodu kao da si savršeni i žive u ljubavi i idili, to nije ni izbliza tako kako oni žele da predstave. Kulići su se nekada tukli svaki dan, a Miljana je bila ta koja je izvlačila najdeblji kraj jer je stalno pravila neke probleme, pa bi se svi ostrvili na nju kriveći je za loš ugled porodice u komšiluku.

- Marija je opasna žena, vi nemate pojma koja je to sila kad se naljuti i poludi. Nedajbože da joj se neko nađe na putu kada se to desi. Ona hvata prvo što joj se nađe pod rukom i gađa. Jednom prilikom je tako Miljanu nožem jurila po dvorištu, pa to je bio horor. Komšije su priskakale da ne zakolje dete. Miksi je znala da usred noći pobegne kod komšije u kuću jer su majka i sestra htele da je biju. Nekad je znala da se zavuče u komšijsku šupu i tamo prespava sa miševima i pacovima. Ujutru kad bi je našla, Marija bi ubila boga u njoj. Prskala bi krv na sve strane od pruta kojim ju je tukla po golim nogama. "Mama će me ubiti, ona nema kontrolu kada poludi i kad se naljuti. Ja se nje plašim. Imam osećaj da bi mogla i da me ubije ko od šale kada bi se malo više naljutila - poverila mi se Miljana jednom prilikom - kaže izvor blizak Kulićkama, a onda dodaje da je umela da interveniše i policija:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

- Jauci su se prelamali kućom kao da nedajbože neko kolje nekoga unutra. Miljana je jaukala i plakala, a majka ju je tukla čim je stigla. Jednom prilikom je došao poštar i zatekao je užasan prizor. Zatekao je Mariju kako šamara Miljanu, koja je bila vezana za stolicu. Užasna scena. Nije se ni okrenula kada je poštar naišao, umalo i on nije najebao.

Miksi nije imala mira od majke i sestre Tijane, koje su je ugnjetavale svaki dan

Kada je Miksi postala malo samostalnija i kada se 2015. pojavila u rijalitiju "Maldivi", posle toga se okuražila i nije dala na sebe. Počela je da im uzvraća na sve udarce. Jednog dana su se potukle sve tri i nije se znalo ko koga i čime bije. Miljana je šutnula Mariju u stomak, dok je nju sestra Tijana udarala pesnicama po glavi i čupala je za kosu. Nanele su tada jedna drugoj opasne masnice i posekotine po telu. Miksi je bila sva krvava i modre. Neko je od komšija zvao policiju, koja je došla da interveniše. Privodili su sve tri na informativni razgovor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- On će mene ubiti, inspektore. Moja majka i sestra su zle i muče me. Kunem vam se da ću da ih zakoljem na spavanju ukoliko ne prestanu da me maltretiraju i ponižavaju. Pašće krv - rekla je Miksi u policiji.

Posle je ušla u "Parove", gde je počela da zarađuje lepe pare, pa su se Kulićke smirile jer u uživale u Miljaninim finansijama - završava izvor Rijalitija.

Foto: printscreen/TVPink/TV Happy

Miljana prijavljivala tatu zbog nasilja!

Miljana Kulić prijavila je oca Sinišu zbog toga što je vikao i galamio na nju.

Ona je uzela svog sina Željka i zaputila se put policijske stanice. Prijavila ga je zbog nasilja i fizičkih nasrtaja. Nakon toga Miljana je porekla da je njen tata imao bilo kakve razmirice sa njom, a kamoli da ju je maltretirao.

Foto: youtube.com/printscreen

Kulićka tukla Zolu!

Miljana Kulić nasilno se ponašala prema svom nekadašnjem dečku Lazaru Čoliću Zoli u vreme kada su zajedno živeli u Nišu.

Ona je njena tukla, ucenjivala i maltretirala na razne načine. Bacila mu je svu garderobu u smeće, a onda mu je zapretila da će ga njen otac Siniša odrobijati.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Spasa

11.02.2020 11:39

Luda kuća.

Odgovori 11 0