Majka Nadežde Biljić van sebe: Trudna pevačica u rizičnom stanju, hitno primljena u bolnicu!

Autor: Svet

Zadruga

08.02.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Nadežde Biljić se oglasila povodom stanja njene ćerke i naglasila da je trudnoća rizična, ali da je Nadežda sada dobro.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

Iako je imala zdravstvene probleme u toku trudnoće, niko nije očekivao da će Nadežda Biljić dobiti kontrakcije tri meseca pre termina.

- Nadežda je hitno primljena u bolnicu ovde u Valjevu. Iako je u šestom mesecu trudnoće, dobila je kontrakcije. Poludeću od brige. Odradili su joj sve moguće analize i na kraju se, hvala Bogu, sve dobro završilo. Od samog početka joj je konstatovana rizična trudnoća, jer je beba postavljena veoma nisko. Problem je što Nadežda ne sluša i ne leži, već gleda da ugrabi priliku da peva ili samo da izađe iz kuće. Ogroman stres je pretrpela poslednje dve godine i to sada samo dolazi na naplatu. Evo, ona je baš juče izašla iz bolnice nakon pet dana, koliko je bila zadržana, strogo joj je određeno mirovanje i zabranila sam joj telefon, koliko ja mogu bilo šta da joj zabranim - dodala je zabrinuta majka za Svet, a prenose mediji..

- Telefon je nužno zlo, takođe joj branimo društvene mreže i sve što bi moglo da utiče na njeno stanje. Bitno je samo da iznese trudnoću do kraja, da dete i ona budu živi i zdravi - rekla je njena majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Leka

08.02.2020 08:49

Samo jos jedan dokaz da rendanjem sa mnogo raznorazni muskaraca od rane mladosti ugozava zenske reproduktivne organe i obrnuto.

miki

08.02.2020 13:37

Nadežda nije disciplinovana i ne sluša savete lekara. I roditelji su joj lekari ali ne mogu da je disciplinuju.