Mensur otkrio Mininu mračnu tajnu o vezi nje i njegovog brata!

Autor:

Zadruga

08.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić pričao je sa Minom Vrbaški i u jednom trenutku otkrio je šokantnu prošlost zadrugarke koju je ona, po njegovim navodima, imala sa njegovim bratom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mesnur Ajdarpašić

Iako je Crnogorac izneo činjenice, starleta se sve vreme pretvarala da se toga ne seća i da nema pojma o čemu on govori. On ju je prvo kritikovao jer ga laže da nije gledala dečka iz obezbeđenja.

Mensur: Ne zanimaju me klipovi, šta je bilo, bilo je, mene zanimaju nove situacije. Vidiš kakav sam i šta sam i dobro znaš sad. Ja nikada u životu ne bih radio ono što bi tebe dovelo do toga. Rešena je to priča, pusti ti mene, Mina. Ne možeš da me slažeš sve i da hoćeš!

Mina: Ali ja tebi kažem jedno. Ti si ubeđen da ja to radim sa nekom namerom. Ne postoji nijedan način da ja to tebi objasnim da je to tako. Ti bi i dalje verovao u to što si ti video. Nisam gledala nikoga, nisam nikoga gledala. Hoću samo tebe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Mensur: To je završena priča, Mina, ja se samo nadovezujem, bez veze to kažem, ne moramo sad da se vratimo. Nema toga više i to je to. Tvojom voljom, brate, neka bude. Moj brat će da mi je*e 44 majke zbog nekih stvari isto. On je jednom imao jednu devojku u životu, imao ih stotine, ali se jednom zaljubio. Ti si njega upoznala, imao je bordo jaknu, onu što ja nosim dugačku, ti si mlada bila i viđali ste se. On mi je rekao da ste vi radili nešto tada da ne kažem šta. Ti ga verovatno sada ne bi prepoznala, on je dosta mlađi bio tad. On je '98. godište, Mina, rekao mi je to. Nije mi on to zapravo rekao, već njegov neki drug koji je bio sa njim u Beogradu. Nije ni bitno sada.

Miljana: Moram da osetim Karićev!

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" Miljana Kulić je nastavila sa svojim igricama na račun Stefana Karića. Ona ga je napastvovala i nije mogao da spava od nje.

Miljana: Gde je moj najbolji krevetić na svetu? Zaljubljeno sam te gledala. Ti se okreneš, a ja te poljubim s leđa.

Stefan: E, Miljana, Miljana. Kako kada sam bio sve vreme okrenut?

Miljana: Ja ako ne osetim Karićev u ovoj sezoni, džabe sam ušla.

Mina: Sahraniću Zoricu Marković!

Mina Vrbaški je izjavila kako će sahraniti neke zadrugare, a Zorici Marković je poručila da će joj doći na sahranu, što je mnoge šokiralo.

Mina: Stojim iza svega što sam rekla, trebalo je da kažem da ću ih otpisati. Ja sam otklonila Zoricu i Đedovića od sebe, drago mi je da su ostali neki bitni ljudi uz mene.

Zorica: Ove reči su monstruozne. Ona nije svesna da je sebe odavno sahranila. Nije bitno što su me oni sahranili, ali to je veoma ružno. Žive ljude sahranjuješ, ti si, devojko, pukla. Ona se lažno peti put kune da njega voli. Reci dečku da ga fortaš. Ona je meni rekla da će mi doći na sahranu. Imam muda za sve, sahrani koga god hoćeš. Obukla si crnu haljinu, sprčila si se, ličiš na pritku za paradajz - rekla je besna Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading