(VIDEO) U strahu od bivše! Zola zbog Miljaninih napada ne može da se prepusti vezi sa Aleksandrom, obratio se Mariji za pomoć!

Autor:

Zadruga

06.02.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola gaji simpatije prema Aleksandri Nikolić, ali ne može da se prepusti toj ljubavi, jer se plaši reakcije bivše devojke Miljane Kulić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar i Aleksandra

Kako trenutno stoje stvari, Aleksandra takođe, iz nekog razloga, ne želi da potvrdi da je zaljubljena u Zolu, pa je na pitanje gledalaca kada ćeš priznati sama sebi da ti se Zola dopada, pošto mi sve vidimo, znamo i pratimo vas, odgovorila:

- Ne! Prija mi njegovo društvo, spojio je krevete da pričamo... Ništa specijalno. Pričamo tako, zanimljiv je. Ne sviđa mi se još uvek - rekla je zadrugarka.

- Ma opušteno, osećam da se ja njoj sviđam. Nego nisam raspoložen, prilazi mi tu sa strane bivša devojka, pa bih zamolio njenu majku da joj skrene pažnju. Panda je bio svedok kada mi je prišla pre sat vremena. Tako da Marija da znaš da ne budem ja kriv - pričao je Zola.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading