(VIDEO) Oglasila se Dušica Jakovljević nakon snimka: Progovorila o vezi sa Đeksonom!

Autor: Telegraf

Zadruga

06.02.2020

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević snimljena je kako provodi vreme sa Nemanjom Đerićem Đeksonom tokom proteklog vikenda, nakon Zadrugovizije u kojoj je on gostovao kao član žirija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dušica Jakovljević

Njih dvoje su navodno proveli noć zajedno, posle čega je Dušica Nemanju dovezla ispred njegove zgrade i u jednom momentu su se, kako se vidi na snimku, i poljubili, a čitav snimak zabeležila je ekipa "Paparazzo lova".

Ulje na vatru dolile su Đeksonove izjave u Zadrugoviziji kako ima novu devojku u koju je "jako, jako zaljubljen" i koja ga je smirila posle burnih veza u prošlosti.

- Nova devojka će verovatno moći da podnese taj neki pritisak koji ja donosim sa sobom u vezu, tako da... Veliki pozdrav za tu devojku u koju sam se mnogo, mnogo zaljubio - rekao je tada Đekson i dodao:

 - Nije da nije popularna... Možda neki "selebriti kraš". Možda neka pevačica, glumica... Nešto tako jeste - bilo je sve što je otkrio o novoj devojci, pa su se stvari i mogle povezati sa Dušicom.

Ovim povodom, kontaktirana je i Dušicu koja  je rekla kako nema mesta "panici", jer su njih dvoje samo drugari.

- Javili su mi da je to emitovano, ali sve je okej, nema mesta panici!  - Družimo se i to je sve. Nismo ni u kakvoj vezi - rekla je Dušica.

Snimak iz emisije "Paparazzo lov":

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

06.02.2020 21:48

Ko koga snabdeva...Dušica njega ili on nju