Neviđena makljaža ljubavnog para: Milica tukla i šamarala Boru!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Milica Kemez je od dečka Bore Santane čula užasne reči o sebi, pa je doživela nervni slom i počela da ga bije. On je bio isprovociran i izrevoltiran njenim prethodnim ponašanjem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milica i Bora se svađaju

Naime, Milica je zbog toga je napustila rehab, gde je briznula u plač, a ponela ju je misao da napusti rijaliti. Iako ju je izvređao i priznao joj da mu više nije stalo do nje, on je ipak odlučio da je potraži, svestan da je preterao.

- Skloni se od mene! Neću više da te vidim! Ološu jedan! Sve što misliš si rekao, sram te bilo - rekla je Milica, koja nije mogla da obuzda bes, pa je udarila Santanu.

- Ti ćeš mene da udaraš - rekao je Bora.

Skloni se od mene. Neću više da te vidim, ološu jedan, vikala je Milica

- Odakle ti te reči dolaze, odakle?! Je l' moguće da imaš toliko prljavu dušu! Odakle to tebi?! Pitam te! Ja ne mogu da verujem šta ti meni pričaš, ti sve to misliš - pitala se Milica.

On je dao sve od sebe da je ubedi da je sve to bila samo šala i način da je isprovocira, a onda je počeo da se smeje sa ciljem da je oraspoloži.

- Šta sam ti loše rekao, za tebe i Brendona, smešno - rekao je Bora.

Foto: RTV Pink, S. Kojić

Filip: Je*ao sam Natašu samo da se istresem!

Filip Đukić priznao je da mu je seks sa Natašom Radan bio bez emocija, tek da se istrese i zadovolji, što je njoj jako zasmetalo, pa više ne želi da ga vidi.

Veliki Šef je poslao još jedno pismo na adresu Bele kuće, gde im je saopštio da je vreme da svako od njih prokomentariše ko je od učesnika bio neiskren u odabiru osoba koje ih najviše nerviraju.

Kako su te iste osobe mazali šlagom po licu, Nataša je zalepila Filipa tako jako, da je on poludeo.

- Ona je čula navodno da se ona meni gadi zbog seksa, šta ima da se gadim, to je seks bez emocija i zabole me iskreno! Da sam ja uradio tako nešto i da sam nju zalepio, je*ali bi mi mater! I dalje ne kapiram mozak da tako odreaguješ. Je*ao sam te samo da se istresem, kao svaki muškarac. Ne zanimaš me za nešto više. Eto, sad sam iskren do koske - sasuo je Đukić ljubavnici u lice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading