Odron, ljiga, go*no: Ljuba javno upozorila Matoru!

Autor:

Zadruga

04.02.2020

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nije lično u rijalitiju, Ljuba Pantović ne može da se distancira od tog sveta, pa često iznosi najrazličitije komentare na njihov račun.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba Pantović

Ovaj put je na svom Instagram storiju objavila snimak sa Matorom na kom ona govori sledeće:

- Što se tiče tebe Mina, iskreno ti kažem, Ljuba mi je napisala jednu poruku za slavu i tek sada kapiram šta je time htela da kaže. Da isključim empatiju i da ljudi koji prođu pored septičke jame, barem makar malo mora da se usmrde - rekla je Matora, na šta je Ljuba imala sledeći komentar:

Foto: instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Ljubim moju Matoru, još njih treba da otkači. Još nula Matorić moja, nula bužeti za nula ljude i velike lažove - napisala je Ljuba i dodala:

Foto: instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic

- Neko je nula zato što je pogazio meni data obećanja. Neko je nula jer ga se stide svi koji ga poznaju. Neko je nula jer je odron, ljiga i govno uz to. E tog još Matora nije odstranila nego smrdi u njenoj blizini. Kad njega odstrani biće mirna i bezbedna od nerviranja i izdaje. Matora moja, seti se i moje izreke, bolje sam nego u lošem društvu i to je onda to - napisala je Ljuba.

Foto: instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading