(ŠOK FOTO) Posle svega opet zajedno: Tomović pred ulazak u "Zadrugu 3" uhvaćen sa NJOM, čvrsto se držali za ruke!

Autor:

Zadruga

04.02.2020

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višestruki učesnik Zadruge vraća se u rijaliti, ali ovaj put spekuliše se da će ući sa svojom devojkom. Tomović se definitivno vraća, što je potvrdio za beogradske medije, sa devojkom ili sam, uskoro ćemo saznati.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Tomović...

Podsetimo, Crnogorac je diskvalifikovan iz istog nakon što se fizički obračunao sa Mensurom Ajdarpašićem na proslavi rođendana Dragane Mitar.

U intervjuu koji je dao pre nekoliko dana, Vladimir je istakao da dobro poznaje sebe, te da verovatno neće biti veran svojoj dragoj kada se vrati na imanje u Šimanovcima.

Upravo sa njom ga je i zabeležila ekipa emisije "Paparaco lov", i to kako se drže za ruke na snimanju jedne emisije, te je jasno da mu je ona oprostila sve devojke sa kojim je bio u Zadruzi.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Vladimir Tomović sa devojkom...

Pa, s obzirom na to da je pristala da stane pred kamere, poteže se pitanje i njenog ulaska u "Zadrugu 3", što je sam Tomović nagovestio intervjuu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading