(VIDEO) Sve me podseća na nju! Miljković prelomio u "Zadruzi": Nedostaje mi Luna!

Autor:

Zadruga

03.02.2020

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulazak Marka Miljkovića u aktulenu sezonu rijaliti programa "Zadruga 3" pomrsio je sve konce, a on je već prvoga dana razgovarao sa Dvetom mudrosti u Rajskom vrtu i priznao da li mu nedostaje prisustvo sada već bivše devojke Lune Đogani, sa kojom je ljubavnu priču otpočeo u prethodnoj sezoni.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković

Da li ti neko nedostaje u "Zadruzi? - direktno je pitalo Drvo.

Ih, Drvo, ti odmah "S neba pa...". Ima, naravno! Pričaćemo - odgovorio je Mirković.

Da li ti nedostaje Luna? - pitalo je Drvo još direktnije,

Da, dva meseca smo u raskidu. Naravno da mi nedostaje, ali mi smo raskinuli, šta je, tu je. Podseća me malo, ali s obzirom da sam pričao sa ljudima, to mi pomaže da ne razmišljam. Iskren, da budem, sve me podseća na nju. Pravo da ti kažem, nije ona mnogo šetala sa mnom, ali jednostavno prostor me podseća na nju. Što se tiče šetnje, više sam je molio nju da šetamo, iznosio je iz kuće. Više je ona bila unutra, a ja vani - govorio je Miljković.

Drvo je potom želelo da zna da li je Marko primetio posebnu pažnju od nekog zadrugarka otkad je kročio na velelepno imanje.

Jeste, sinoć se Iva ponudila da mi da lek, a i nestašica je u kući po pitanju kafe, ponudila se da mi skuva kafu, eto, baš joj hvala, to ću ja da cenim. Ja sam skuvao, ona je dala kafu, meni nije bilo teško da skuvam za oboje. Mnogo mi je bitan taj ritual ispijanja kafe ujutro. Trebaće mi neko vreme da se naviknem na sve ovo - istakao je zadrugar.

Pogledajte detaljnije u video- prilogu u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adam

03.02.2020 14:05

Uobraženko. Propali kockar.