Ne podnosim Mateju zbog Anđele Veštice, podržavam jedino vezu sa Tomovićem: Tarina drugarica progovorila o pomirenju Simove i Matijevića!

Autor: M.Cvetković

Zadruga

02.02.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara i Mateja su rijaliti par koji svakodnevno drži pažnju medija. Već smo pisali o tome da Matejina porodica ne podržava vezu ova dva zadrugara, pa smo povodom toga kontaktirali i drugu stranu, Tarinu najbolju drugaricu Milu kako bismo čuli njeno mišljenje. Ona nam je otkrila koga smatra kao idealnog muškarca za Taru, da li će se ova veza nastaviti i posle "Zadruge"i da li postoje iskrene emocije između njih ili je sve lažno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Mateja

* Šta mislite o Tarinom učešću u "Zadruzi"? Da li podržavate vezu Između Mateje i nje?

- To je ona, ona kaže sve što misli, ništa ne krije. Ona je i agresivna, a što se tiče veze, Mateja mi se ne sviđa uopšte, ne podržavam tu vezu nikako. Tu nema nikakve ljubavi, možda sa Tarine strane i ima ali sa njegove nema. Ona je jako zrela, zbog svih njenih životnih problema kroz koje je prošla, uvek je bila ispred generacije, a on je sušta suprotnost od nje.

RepublikaFoto: Republika.rs
Mateja Matijević

* Koji je razlog zbog čega vam se ne dopada Mateja?

- Ima najviše veze sa tim što je bio sa Anđelom Vešticom, ali mi se pre svega ne sviđa njegov karakter, kakav je kao muškarac, deluje mi kao mnogo laka osoba i da nije dečko koji je za nju. Sa Tarine strane su svakako iskrenije emocije nego sa njegove.

* Da li podržavate njihove svakodnevne vrele akcije ispod pokrivača?

- Ne podržavam ni to, ali kao što sam rekla ona je takva i privatno, pa i u rialitiju, kod nje je sve prenaglašeno, a pogotovu emocije, to bi uradila i u privatnom životu.

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Vladimir

* Smatrate li da će ova veza opstati i nakon "Zadruge"?

- Trajaće možda još par meseci, dok traje rijaliti jer je to klasična rijaliti veza. Podržavala sam da bude sa Vladimirom, on mi se jako dopao, a i dan pred ulazak u "Zadrugu" ona mi je pričala o njemu sve vreme, ali između njih to nije funkcionisalo, puklo je i ostali su dobri prijatelji i najbolje je da tako i ostane, jer mislim da im ne bi išlo i zbog karaktera i zbog razlike u godinama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading