U sobi smrdi na je*ačinu: Zorica Marković otkrila šta zadrugari rade posle se*sa, ZGROZIĆETE SE!

Autor:

Zadruga

29.01.2020

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg porodičnog stastanka Zorica Marković je strpljivo čekala da dođe do reči kako bi izrazila ogromno nezadovoljstvo zbog ponašanja njenih cimera, a koje je prema njenom mišljenju katastrofalno.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković...

Ona je priznala zbog čega im je soba neuredna i nehigijenska, a onda se osvrnula na Ivanu Krunić koja je ubrzo pogazila reč kada je istakla da više neće sekirati roditelje.

- Ako vas nije sramota nas i naroda, onda treba da vas bude sramota vaših najbližih, šta radite, kako i sa kim. Mi smo ovde nebitni, šta mene briga ko se sa kim ovde prndači. U sobi smrdi na je*ačinu. Slabo se i ustaje u kupatilo posle tog čina. Perite gaće, ruke posle čina. To je istina. Smrdite. Ivana, svaka ti čast što si ispoštovala roditelje - rekla je Zorica. 

- Šta sam ja loše uradila? Vi biste voleli da mi prolazimo kao da se mrzimo, a ja nisam prestala da ga volim! Ja se sa svojim dečkom grlim, ljubim, vatam, spavam sa njim! Ja to više ne radim! Mi hoćemo da umremo od želje jedno za drugim, ali nećemo da pričamo to! A, neću ni da ga ostavljam! I moji se pate kući! - rekla je Ivana. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana i Bane...

- Ona je rekla da to ne treba meni, jer je ona bila sa oženjenim menadžerom! - rekao je Bane. 

- Ja protiv vaše veze nemam ništa - rekla je Zorica. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

29.01.2020 20:43

Kakavi gosti takav domaćin i kuća,prljavi.To jedan deo lica srbije.

Odgovori 10 0