Brendon postao trandža pa priznao: Sada svi muškarci hoće da me je*u!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga 3" Branislav Radonić Brendon odlučio je da se u ovoj sezoni publici predstavi kao žena i konačno pokaže sve ono što je u njemu dugo ležalo, a plašio se da pokaže.

RepublikaFoto: twitter.com/Zadruga Official
Brendon

Kontroverzni učesnik Pinkovog projekta neko vreme je bio odsutan iz medijskog života, a onda je prošle nedelje odlučio da se ponovo okuša u ovoj igri, u kojoj odlično pliva. Ovoga puta on je odlučio da malo promeni identitet i promeni pol. Njegovo ime je sada Brenda - Brendonka i on zahteva od ostalih ukućana da ga tako oslovljavaju.

- Brendon je oduvek imao pretenzije da se oblači kao žena, da bude u centru pažnje i da ga svi gledaju. On je prvo privlačio pažnju svojim ponašanjem, izgledom, potom je izoperisao celo lice, pa je ponovo bio u centru pažnje. Kako je sve moguće fore ispucao i više nema šta da uradi, on je rešio da postane žena. U spoljnom svetu je vežbao, kupio je sve što jedna žena treba da ima. Brdo šminke, brdo perika i seksi veš. Mnogo mrežastih čarapa i trikoa. A nisu izostale ni spravice za seksualne igrarije. Mislim da je poneo i veštačke penise, ako zatrebaju. "Ja sam najjača riba, bre. One tamo su amaterke za mene. Kad se Brenda pojavi, ima da zaseni sve te veštačke starlete na baterije. Kad vide moju nogu i moju guzu, ima da onanišu na svakom koraku", rekao mi je Brendon pred ulazak - kaže njegova drugarica, koja je želela da ostane anonimna.

Brendon: Za mene je ovo deo performansa, ali i uživanje, pokazivanje slobode

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Za Rijaliti magazin, pred sam ulazak u "Zadrugu", Brendon je objasnio zbog čega je odlučio da postane trandža.

- Oduvek sam voleo ovako da se oblačim, a onda sam shvatio da i publika to voli. Odlučio sam da se pokazujem u ovakvom izdanju u "Zadruzi 3". Maja Marinković i Miljana Kulić će biti ljubomorne na mene. Brendonka je sada glavna konkurencija svim devojkama. Neke devojke su mi pomogle da izgledam kao Brenda i ja sam im zahvalan na tome. Ličim na Milu Jovović iz filma "Peti element". Znam da se dopadam muškarcima, znam da me svi žele, ali neće da priznaju. Zanimljivo mi je da ih posmatram kako me gledaju krišom ispod oka, kako se plaše da priznaju prave želje i pobude. Znam da sam neke i uplašio, one koji nisu sigurni u svoju seksualnost. Za mene je ovo deo performansa, ali i uživanje, pokazivanje slobode. Pokazao sam da mogu da budem prava žena, ali kada skinem šminku, periku, ja sam pravi muškarac na kog se lože žene. Brendonka je sada in, uživajte u svemu što sam vam pripremio - rekao nam je Brendon pred ulazak u "Zadrugu 3".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš: Bio bih sa Brendonom!

Marko Janjušević Janjuš nije mogao da sakrije koliko mu se dopalo izdanje u kome je u "Zadrugu" ušao Branislav Radonić.

- Uf, bre. Dobre noge ima, realno. Kad se pojavio juče, nije ni čudo što ga zapaziš lako. On je, čim je ušao, pitao za Orozovića, naložio se na njega. Hoće da ga zavede kao žena. Biće tu svega. Ja bih možda mogao da budem sa njim. Ko zna. Možda kada bih se ispucao i sve probao u životu. Nikada se ne zna - bio je iskren Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora Santana: Radoniću su porasle sise!

Bora Santana takođe nije ostao imun na izgled Branislava Radonića Brendona, koji je sada Brenda.

On je Drvetu mudrosti priznao da je je jedva razlikovao njega od prave žene.

- Brenda ima i sise, bradavice su mu kao klikeri. Neverovatno se spremio da bude žena. On sada i jeste žena. Kakvi su to guzovi, pa to je nerealno. Meni to ne smeta. Neka zavede koga može - rekao je Bora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
emi

29.01.2020 08:14

bas je lapa :)