Doktor Dulitl: Aleksandra Subotić prsla s mozgom, razgovara sa životinjama!

Autor:

Zadruga

28.01.2020

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", izjasnila se da navodno više ne želi da učestvuje u takvim televizijskim formatima, te svoje dane provodi sa ćerkicom i uglavnom, kako vidimo po Instagram storijima.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Međutim, ovoga puta, ona je podelila na društvenoj mreži jednu komičnu situaciju, a to je da ume da priča sa životinjama i da to radi svaki dan. Na Instagramu je postavila fotografiju iz filma "Dr. Dulitl".

- I ja umem da pričam sa životinjama, ne samo da umem, nego, nažalost, svakondnevno imam komunikaciju sa njima - napisala je Subotićka na svom Instagram storiju.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Sandra, nikada nije imala "dlake na jeziku", pa verovatno smatra da su pojedini ljudi životinje, a na koga je mislila, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stršljen

28.01.2020 16:58

Napokon i vi novinari idete izgleda u pravom pravcu,ukapiralu ste da je sponzoruša prsla sa mozgom,ali nije jesina pa onda nastavite sa procenama.

Odgovori 11 3
Vita

28.01.2020 20:42

Aleksandra označava druge osobe da su životinje. Svi drugi su bolje osobe od nje. Videli smo kakva je Aleksandra loša, besprizorna, promiskuitetna, lažljiva, svadljiva, nepoštena, nemoralna osoba.