Šta će reći folk diva? Mirko u Zadruzi odao Cecinu poslovnu tajnu!

Autor:

Zadruga

28.01.2020

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga 3" Mirko Gavrić otkrio je ukućanima kako je nastala pesma folk dive Cece Ražnatović "Didule".

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, RTV Pink
Mirko Gavrić

Naime, Mirko je ispričao da je sa jednom od najpopularnijih i najpoznatijih tekstopisaca Marinom Tucaković sedeo u studiju, dok se radila na pesmama, te da je u jednom trenutku apsolutno ceo tekst promenila za nekoliko minuta.

- Marina je stara škola i toliko brzo uradi tekst. Recimo, radio sam i sa Marinom, i sa Brajom, i sa Bokijem Vasićem... Lupam, Marina je pesmu "Didule", Cecinu, napisala u studiju. To je bio potpuno drugi tekst, i ona u studiju zapalila cigaru i kaže da joj ne ide taj postojeći tekst na tu melodiju. Mi dok smo popušili cigaru i dok smo krenuli da pijemo kafu, ona krene da diktira: "Didu, didu, didule". Dok smo snimili prvu strofu i refren, ona meni kaže: "Piši drugu strofu" i u slog je uradila sve se poklopilo - ispričao je Mirko svojim cimerima u "Zadruzi".

Foto: Instagram/printscreen
Ceca Ražnatović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading