Miljana se iznervirala, pa se obratila Osmanu: Kulićeva iznenadila rečima o njegovom sinu Stefanu, svi čekaju Karićevu reakciju!

Autor:

Zadruga

27.01.2020

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom porodičnog sastanka povodom podele budžeta, Miljana Kulić napravila je pravi haos za crnim stolom.

RepublikaFoto: facebook.com/Miljana koliko je puta
Miljana Kulić...

Kulićeva je sve vreme peckala Stefana Karića, jer je tvrdila da je ne voli, ali je takođe i spomenula izvesnog Lazara kog je upoznala pre dva i po meseca, kako je tvrdila, kog je pozdravljala gledajući direktno u kameru i slala mu poruke. Svi su pomislili da je to u pitanju samo Miljanin performans, na šta je njena majka Marija Kulić ostala šokirana.

- Svako predstavlja sebe, neko kao šoumen, neko kao dvorska luda. Svako bira svoj put. Tako da, što se tiče podele budžeta, ja se nadam da ću pronaći pravog muškarca, ja ovim putem pozdravljam Lazara, jednog. Pre dva i po meseca sam ga ugledala, tako da veliki pozdrav i poljubac za Lazara - pričala je Miljana, na šta je njena majka ostala šokirana.

- Pisao je pismo tati Osmanu, Vi ste gospodin, za razliku od Vašeg sina, koji je bezobrazan, koji me napada bez razloga. Vi ste me pozdravili u čestitkama, on mene ne voli - nastavila je Miljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/printscreen/TVPink
Osman Karić i Miljana Kulić...

- Ja tebe volim, ali vidim da me ti ne voliš i da ti majka puni glavu, jer me nije pozvala na rođendan. Ne znam što vam je krivo što najviše volim Miću! - dobacivao je Karić.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Stefan Karić...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading