(VIDEO) Šok u Zadruzi: Filip Đukić ućutkivao cimerku, progovorila o SILOVANJU!

Autor:

Zadruga

24.01.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević tokom emisije "Gledanje snimaka" upitao je Ivanu Šopić zbog čega je izjavila da joj ljubav Milice Kemez i Bore Santane ne deluje kao iskrena emocija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić

- Ja sam sa Milicom imala dobar odnos, imala sam lepo mišljenje. Ona je meni dala mali budžet i rekla da ja prema njoj nisam ispala fer. Meni su delovali zaljubljeno, ali posle izlaganje Milice prema meni, ja mislim da je ona i dalje zaljubljena u Filipa - tvrdila je Milica.

Potom je ustao i Filip Đukić koji je ustao da iznese svoj sud o svemu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Filip i Nataša u akciji

- S*re mi se više od ove priča da je mene neko silovalo! Mi smo bili u vezi, zašto glume moral, šta kao smuvate se napolju i čekate dva meseca da spavate sa nekim? Kao iniciranje da treba da mi udari šamar, onda ja treba preko tebe da pređem tenkom. Bili smo u vezi kad smo spavali, ne znam šta je tu nenormalno. Napolju se rade i te kako neke stvari, ovde glume neke sveštenike i opatice - odbrusio je Filip Ivani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading