Janjuš ostao bez ćerke i krova nad glavom: Zbog prevare sa Ivanom raspada mu se porodica?!

Autor: Svet.rs

Zadruga

24.01.2020

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Ivana Šopić priznala sve o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem, njegova zakonita supruga Ena je ostala u šoku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević

- Nije taj svestan šta može da izgubi. Očigledno misli da je pametniji od 1.000 kamera u rijalitiju, pa da može nešto da sakrije i da uradi tajno. Sad kad je Ivana sve ispričala hvata se za glavu. On svima priča kako ne može bez Krune da živi, a uopšte ne razmišlja o tom detetu, a da ne pričam što će da izgubi jednu predivnu ženu, a i krov nad glavom i nešto što je nasvetije, a to je porodica - govori izvor.

Ivana je shvatila da košarkaš sedi na dve stolice i neće da seo sluči za jednu, pa je odlučila da sve transparentno kaže.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Šopićka mu došla galve

- Ja sam rekla da sam ja ta koja je bila osvajana sve vreme. Bila sam mu centar sveta ovde u Zadruzi - rekla je Ivana koja je već ranije priznala Matoroj da je sa Janjušem imala seksulne odnose u rijalitiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

24.01.2020 16:20

Ivana se zalepila za Janjuša da bi bila interesantna. Zalepila se za favorita da bi uz njega došla do finala i visokog plasmana.