(FOTO) Šok! Edo i Zilha prevarili naciju: Jedan detalj ih je razotkrio da su i dalje zajedno!

Autor:

Zadruga

22.01.2020

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oženjeni Edis Edo Fetić, koji je u "Zadrugu" ušao zbog ljubavnice Dragane Mitar sa kojom je sada u vezi, mesecima unazad pokušava da opravda svoje neverstvo ističući da se sa zakonitom suprugom Zilhom Karišik Fetić, kako kaže, davnih dana "emotivno razišao", a da su zajedno samo na papiru koji mu ništa ne znači.

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Edo i Zilha

Ipak, brojne fotografije s njihovih zajedničkih putovanja, na koja su vodili i svoje troje dece, govore suprotno, ali još jedna u nizu fotki koja ukazuje na to da je Fetić lagao jeste onoj na kojoj Zilha sama slika selfi u ogledalu. Iako naizgled obična fotka, ipak otkriva mnogo - naime, ona je na zaštitnoj maski svog mobilnog telefona nosila grupnu, porodičnu sliku na kojoj bračni par Fetić pozira s troje dece na letovanju.

Budući da je selfi nastao pre tačno pet meseci, ispostavlja se da su Edovi navodi da tada sa Zilhom nije bio blizak - neistiniti!

Foto: instagram.com/zzilhaaa

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading