Volim Vladimira sa svim njegovim vrlinama i manama: Lidija Vukićević progovorila o odnosu sa Tomovićem!

Autor: blic.rs

Zadruga

22.01.2020

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je naša proslavljena glumica ostavila srce u komentaru ispod fotografije na Instagramu popularnog “Zadrugara”, a on joj odgovorio sa “Zlato moje”, Lidija nam objašnjava prirodu njihovog odnosa.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Lidija Vukićević

Mnoge je iznenadila bliskost na društvenim mrežama koju su jedno prema drugom iskazali Lidija i Vladimir.

Tomović je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa najmilijima uz komentar: “Nije teško zagrliti čitav svet kada su ti u zagrljaju oni koje voliš više od sebe. Moj ponos”. Odmah potom, oglasila se Lidija koja mu je ostavila komentar u vidu tri srca. Glumica nikako nije ostala bez odgovora, jer joj je Vladimir napisao: “Zlato moje”.

Foto: instagram.com/vladelije

Glumica nam otkriva u kakvom je odnosu sa Vladimirom.

- Između mene i Vladimira je zaista krajnje prijateljski i korektan odnos. Mi se znamo i družimo odavno, još pre nego što je on ušao u rijaliti. On je iz Crne Gore i ja sam iz Crne Gore i tamo smo se i upozvali. On je divan momak, obožavamo životinje i imamo mnogo tema za razgovor, zaista sve prijateljski. Volim ga sa svim njegovim manama i vrlinama, ne znam da li ste znali da on divno piše, poetičan je, romantičan. Ja uvek glasam za ljubav i za nju živim, ali između Vladimira i mene je zaista samo prijateljski odnos, mnogo ga volim kao prijatelja - rekla je Lidija Vukićević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading