Otkrivamo Fetićevu mračnu tajnu: Dragana organizuje Edu gej-žurke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Dragana Mitar ispunjava perverzne želje svom dečku Edisu Fetiću i jednom nedeljno mu organizuje grupnjake u kojima seks imaju strejt i gej-parovi, a on obožava sve to da gleda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Edo

Iako pred kamerama glume ljubav savršenog strejt para, oni su sve samo ne normalan par. Naime, Novopazarac ima uvrnute perverzne fantazije koje je uspeo da ostvari pored starlete, koja je i sama otvorena za takve egzibicije. Zbog toga se, kažu upućeni, najviše i zaljubio u nju! Njega loži da gleda kako dva muškarca imaju seks, ali za sada samo da ih posmatra.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Edo

- Kada se spanđao sa Draganom, on je skontao da je ona širokih shvatanja i da nije osoba koja ima tabue ili neke predrasude kada su seksualne slobode u pitanju. Kroz izlaske i druženje sa njom shvatio je da njeno društvo sačinjava 80 posto gej-populacije. Ona se samo sa gejevima i druži jer se tako oseća bezbednom da joj neće praviti scene. Edi se ta činjenica posebno dopala jer se on loži na gej- parove i sve ono što oni rade kad su sami u spavaćoj sobi. Malo-pomalo i on je Dragani jedne večeri rekao šta ga loži i da bi voleo da gleda dva ili više gejeva kako se krešu: "Mala, ja nisam peder, ne želim ja sa njima da se seksam, ali me mnogo loži da ih gledam kako nabijaju jedan drugog i lože se na mene dok ih gledam. Molim te, ispuni mi tu fantaziju i bićeš najsrećnija žena na svetu kad te ja dohvatim pred njima" - kaže izvor Rijalitija blizak ovom paru, koji je i sam učestvovao u ovim nastranim igricama.

 Mala, ja nisam peder, ne želim ja sa njima da se seksam, ali me mnogo loži da ih gledam kako nabijaju jedan drugog, rekao je Fetić svojoj devojci

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Dragana je u početku bila šokirana. Sumnjala je da je Edo gej, pa je sve nas, njene gej-prijatelje, pitala da li sumnjamo u njega. Kada smo joj rekli da nema govora da on voli muškarce, ona se opustila. Onda je nas nekoliko počela da ubeđuje da krenemo sa njom i Edom na privatnu seks-žurku koju njih dvoje prave, te da će biti pervezno do bola i da ćemo uživati. Pristali smo ja i moj dečko, a onda i još dva naša gej-druga. Dragana je izabrala i nekoliko svojih strejt drugova i drugarica. Bilo je ludo. Dečko i ja smo se seksali, a Edo je u isto vreme imao seks sa Draganom, ali je sve vreme gledao nas kako se ljubimo i vodimo ljubav. U tim momentima Dragana je bila van sebe jer je Edo stimulisan onim što vidi bio nikad bolji ljubavnik. S vremenom su ovakva okupljanja postala tradicija, pa smo jednom nedeljno pravili takve orgije u iznajmljenom stanu u centru grada. Nadamo se da ćemo nastaviti i kada Dragana i Edo napuste rijaliti jer nama nedostaju naše seks-žurkice - završava Draganin gej-prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: twitter.com/printscreen

Dragana i Edo ludi za seksom!

Dragana Mitar i Edis Fetić veće nekoliko puta su imali žestok seks pred kamerama rijalitija.

Njih dvoje su prvo imali seks u spavaćoj sobi pred svima, a onda su se preselili u kupatilo, gde su u tuš-kabini pravili haos. Potom su pet puta zaredom imali seks u krevetu. Kako stvari stoje, do kraja rijalitija ćemo se nagledati seksa između njih.

Foto: prntscr Pink TV

Draganina majka ne sme da izađe iz kuće!

Dragana Mitar i ne sluti da njena majka Jadranka ne sme da izađe iz kuće zbog sramote koju joj je njena ćerka nanela svojim ponašanjem u rijalitiju.

Ova žena je u više navrata izjavljivala kako bi volela da uđe u "Zadrugu" da isprebija svoju raskalašnu ćerku. Ona je priznala da je ne prepoznaje njeno ponašanje i da je ubeđena da je njena ćerka poludela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading