Protiv nje će se pokrenuti sudski postupak: Marijana Zonjić hitno diskvalifikovana iz Zadruge!

Autor:

Zadruga

20.01.2020

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom popodneva Marijana Zonjić iznela je nimalo naivne tvrdnje o zaposlenima u produkciji rijalitija u kojem boravi, te je zbog toga zaradila diskvalifikaciju i moraće smesta da napusti "Zadrugu".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marijana Zonjić diskvalifikovana iz Zadruge

Marijana Zonjić je tokom današnjeg popodneva iznela opasne tvrdnje o radnicima zaposlenim u produkciji televizije Pink, a Veliki šef je rešio da reaguje i zadrugarku diskvalifikuje zbog nepoštovanja pravila rijalitija.

- Zadrugari, s obzrom na to da je tema veoma ozbiljna, molim za tišinu... Pojedinci su zaboravili važnost ugovora koji ste potpisali. Svaka reč i rečenica veoma je važna i ne znamo da li je glupost dovela Prevršili ste svaku meru i vama nije jasno kolike kazne možete snositi za nepoštovanje određenih stavki. Spominjanje imena ljudi u produkciji je strogo kažnjivo, a Marijana i Iva su otišle korak dalje, pa su Marijana i Iva iznosile neistine o radnicima u produkciji. Laži takve vrste, odnosno da produkcija zadrugarima sipa nedozvoljene supstance je u najmanju ruku neosnovano. Za iznošenje ovakvih laži bismo mogli pokrenuti sudski postupak kako bismo sačuvali ugled ovako velike kuće. Kako je cela izmišljenja priča i blaćenje vlasnika televizije Pink poteklo od Marijane, ona je diskvalifikovana. Iva koja je takođe iznosila neistine o postupcima osoblja produkcije biće kažnjena u skladu sa članom sedam ugovora o učestvovanju u "Zadruzi". Marijana smesta napusti "Zadrugu" - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Marijana je nakon pisma odmah napustila Zadrugu, a stvari će joj biti dostavljene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sladja

21.01.2020 10:47

Marijana je već nekoliko dana bila u krizi i svadjala se sa svima redom.