KRAJ KARIJERE IVANE KRUNIĆ? Pevačicin menadžer progovorio o prekidu saradnje zbog veze sa Banetom Čolakom!

Autor:

Zadruga

18.01.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Ivane Krunić i Baneta Čolaka ovih dana intrigira gledaoce, ali i učesnike Zadruge.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Krunić

Ovaj par je na meti prozivki brojnih učesnika rijalitija, ali i Ivaninih prijatelja i porodice, koji su pevačici za rođendan jasno dali do znanja da im se ne dopada njen izbor.

Nju, ali i Baneta pogodili su komentari njenih prijatelja, a Čolak je od tada sarkastično komentarisao savete pevačicinih bližnjih da veza sa cimerom mogu da joj ugroze karijeru.

Sa svim ovim se slaže i pevačicin menadžer Goran Novaković, koji joj je poslao oštru poruku, a na njene suze u "spoljnom svetu" odgovorio je "da je bolje da plače sada nego kasnije".

 

 

Ivana je posle svega ostala u vezi sa Banetom, a Novaković je i dalje šokiran da je umesto karijere, odabrala vezu sa Čolakom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Krunić

- Ja sam svakako tu sam da joj pomognem da otvori oči ali, ako ona misli da je lepo da se kanali, onda neka joj bude - rekao je Goran za Republika.rs i dodao:

- Ne bih ja tu mnogo da komentarišem, svako neka bira šta misli da je pametno - rekao je on.

 

 

Ipak, najviše nas je zanimalo da li je zbog Ivaninog postupka, Goran spreman da prekine saradnju na šta je on odgovorio:

Foto: instagram.com/goran_n92
Goran Novaković

- O nastavku i prekidanju saradnje ne znam šta da vam kažem - rekao je Novaković, što bi značilo da je Ivana u velikom problemu, jer joj od ovoga zavisi budućnost, te bi prekid saradnje sa osobom koja veruje u njen talenat mogao da je košta velike šanse za uspeh. 

Ipak, nadamo se da neće doći do toga, a i sam Goran je izjavio da "nije mnogo razmišljao o prekidu saradnje i obnavljanju iste".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vla

19.01.2020 12:16

Ivana Krunić deluje kao da nema pameti.